Game of Thrones 8. sezon yeni rekorların habercisi!

Dünyanın dört bir köşesinde heyecanla takip edilen Game of Thrones'un 8. ve final sezonu 14 Nisan Pazar akşamı başlıyor. Reytingleri alt üst eden dizinin 8. sezon reytingleri nasıl çıkacak?

Geçtiğimiz sezon finaliyle birlikte büyük heyecan ve beklenti yaratan Game of Thrones'un yeni sezonunun başlaması için hayranlar gün saymaya devam ediyor.

FENOMEN DİZİ: GAME OF THRONES

Son yıllara damgasını vuran fenomen dizi dünya çapında en çok izlenen ve en çok hayran kitlesine sahip olan yapımların başında geliyor.

Çoğu dizinin aksine sezonlar ilerledikçe izleyici kitlesini ve buna bağlı olarak izlenme oranlarını yükselten dizinin, 8. ve final sezonunda reytingleri yine alt üst etmesi bekleniyor.

19-04/11/game-of-thrones-8-sezon-tanitim-fotografi.jpg

GAME OF THRONES REYTİNGLERİ

Game of Thones'un sezon sezon izleyici ortalamasına bakacak olursak;

1. sezon: 2.52 milyon izleyici
2. sezon: 3.80 milyon izleyici
3. sezon: 4.97 milyon izleyici
4. sezon: 6.84 milyon izleyici
5. sezon: 6.88 milyon izleyici
6. sezon: 7.69 milyon izleyici
7. sezon: 10.26 milyon izleyici

GAME OF THRONES 7. SEZONDA REKORA DOYMAMIŞTI!

Game of Thrones'un 16 Temmuz 2017 Pazar akşamı HBO ekranlarına 7. sezon açılış bölümü "Dragonstone" 10.1 milyon izleyiciyi ekran başına çekerek dizinin izlenme rekorunu ele geçirmiş; ardından ortaya çıkan büyük skandal sonucunda HBO sunucularının hacklendiğinin öğrenilmesinin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra normal yayın tarihinin iki gün öncesinde internet ortamına sızdırılan 7. sezon 4. bölüm "Spoils of War" bu olumsuz gelişmeye rağmen 10.2 milyon kişiyi ekran başına toplayıp Game of Thrones tarihinin izlenme rekorunu devralmıştı.

Bir hafta sonrasında rekor 10.72 milyon izleyiciyle 7. sezon 5. bölüm "Eastwatch"a geçmişti.

19-04/11/got-final-sezonu-posteri.jpg

Rekor kırmaya doymayan Game of Thrones çok konuşulan 7. sezon final bölümü "The Dragon and the Wolf" ile 12.1 milyon izleyiciye ulaşıp rekorun son sahibi olmuştu. Tekrar yayınlar, kaydedip sonradan izleme (DVR) ve HBO Go & HBO Now gibi online platformlardan gelen rakamlarla birlikte bu sayı kısa sürede 17 milyona kadar ulaşmıştı.

GAME OF THRONES 8. SEZONUYLA EN İYİ SEZON AÇILIŞINA YAKIN!

Televizyon tarihinin en büyük yapımlarından biri olarak nitelendirilen Game of Thrones'un uzun süredir beklenen büyük final sezonu sadece 6 bölümden oluşsa da her bir bölüm film uzunluğunda olacak.

Her geçen gün artan popülaritesi ve son sezon öncesinde yeni izleyicilerin katılımıyla birlikte Game of Thrones'un 8. sezon bölümleri, yeni reyting rekorlarını kırmaya aday...

"Game of Thrones" 8. sezon teaser "Aftermath":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin