Jet Sosyete'nin final tarihi belli oldu! Sevilen dizi yeni sezonda hangi adreste olacak?

Tv8 ekranlarının iki dizisinden birisi olan Jet Sosyete ne zaman final yapacak? Sevilen dizi yeni sezonda hangi platformda izleyici karşısında olacak?

Nurşah
11 Nisan 2019 - 17:49
Gündem

BKM Film imzası taşıyan Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen komedi dizisi Jet Sosyete'nin final tarihi belli oldu! Eğlence dolu bölümleri ile izleyicilerin beğenisini kazanan dizi gelecek sezon hangi adreste olacak?

19-04/11/jet-sosyete-ne-zaman-final-yapacak.jpg

Jet Sosyete ne zaman final yapacak?

Jet Sosyete geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Bu sezonda ise izleyicilerine Tv8 ekranlarında merhaba diyen sevilen komedi dizisi sezon sonunda final yapacak. Jet Sosyete'nin 2 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan bölümü ile final yapacağı konuşuluyor...

19-04/11/jet-sosyete-final-tarihi-belli-oldu.jpg

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin önümüzdeki sezon Netflix ekranlarında yayında olacağı da kulislerde sık konuşulan iddialar arasında yer alıyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise sevilen dizinin yapımcısı Necati Akpınar yeni sezon ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

Jet Sosyete 2 Mayıs'ta ekrana veda ediyor. Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix'te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay'de olabilir. Yani Türkiye'de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin