Çatı Katı Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Yayın günü ve tarihi belli oldu!

İlgi çeken yeni dizinin yayın günü ve tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
15 Haziran 2020 - 12:16
Gündem

Başrollerinde Furkan Andıç, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Ezgi Şenler'in yer aldığı, Kanal D ekranları için Mia Yapım tarafından hazırlanan Çatı Katı Aşk dizisinin ne zaman başlayacağı sorusu nihayet yanıt buldu. 

20-06/15/ati-kati-ask.png

Romantik komedi türünde bir yaz dizisi olacağı bilinen ancak konusu henüz açıklanmayan dizi, oyuncuların fanları tarafından merakla bekleniyor. Ebru Aykaç, Tülay Günal ve Erhan Yazıcıoğlu'nun da kadrosunda yer aldığı açıklanan dizi, Barış Yöş yönetmenliğinde çekiliyor. Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın üstlendiği dizinin yayın tarihi belli oldu. 

Çatı Katı Aşk ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak?

20-06/15/fujrkan-andic.png

İlk tanıtımı yayınlanan ve izleyiciler tarafından beğenilen Çatı Katı Aşk dizisinin yayın günü perşembe akşamları olarak belirlenirken, ilk bölümü de 9 Temmuz akşamı yayınlanacak. 

Çatı Katı Aşk dizisi ilk tanıtım yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin