Dorukhan Kenger Sen Çal Kapımı dizisinde!

Yeni dizi Sen Çal Kapımı için geri sayım devam ediyor.

Merve Mutlu
15 Haziran 2020 - 11:56
Gündem

Başrollerinde; Eda karakteri ile Hande Erçel'in, Serkan Bolat karakteri ile de Kerem Bürsin'in yer aldığı, MF Yapım imzası ile hazırlanan yeni dizi Sen Çal Kapımı için geri sayım devam ederken, kadroda yer alan bir isim daha belli oldu. 

20-06/15/sen-cal-kapimi.jpg

Üniversite hayali olan Eda'nın (Hande Erçel) bursunu kesen iş insanı Serkan Bolat ile (Kerem Bürsin) karşılaşması ve Serkan'ın Eda'ya, 2 ay nişanlı rolü yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif etmesi ile başlayacak olan hikaye, 1 Temmuz akşamı Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 

Dorukhan Kenger Sen Çal Kapımı dizisinde!

20-06/15/doruk-1592211951.jpg

Daha önce Deli Gönül ve Vatanım Sensin gibi dizi projelerinde yer alan Dorukhan Kenger, çok yakında Fox ekranlarında başlayacak olan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda'nın eski sevgilisi Cenk karakterini canlandırmaya hazırlanıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin