Nejat İşler'in yeni dizisi Saygı'nın kadrosuna Eren Demirbaş da katıldı!

Ekranların sevilen isimleri Saygı dizisinde buluşuyor.

Merve Mutlu
15 Haziran 2020 - 10:26
Gündem

Behzat Ç. dizisinin, Erdal Beşikçioğlu'nun reddetmesi ile sona ermesinin ardından, Ercüment Çözer'in hikayesi üzerine kurulacak yeni bir hikayenin Saygı adlı yeni bir dizi olarak ekranlara dönmesine karar verilmişti. 

20-06/15/nejat-isler.jpg

En son, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin adlı dizide birlikte rol alan Miray Daner ile Boran Kuzum'un da kadrosunda olduğu çok önceden açıklanan dizinin kadın başrol oyuncusu da Rojda Demirer oldu. 

Saygı'nın kadrosuna Eren Demirbaş da katıldı!

20-06/15/eren-demirbas.jpg

İnter Medya imzalı merak uyandıran yeni dizi Saygı'nın kadrosuna son katılan isim de en son Muhteşem İkili dizisinde karşımıza çıkan Eren Demirbaş oldu. Profesyonel olarak ilk Tiyatro 34'ün çocuk oyunlarında yer alan ve Komedi Türkiye yarışmasında da boy gösteren oyuncu Kumbaracı50'nin tiyatro oyunlarında oynamaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin