Rojda Demirer, Nejat İşler ile Saygı dizisinde buluşuyor!

Nejat İşler'in başrolde olacağı dizi için hazırlıklar devam ediyor.

Merve Mutlu
15 Haziran 2020 - 10:06
Gündem

Başrolünde Ercüment Çözer karakteri ile Nejat İşler'in yer alacağı İnter Medya imzalı yeni dizi projesi Saygı'nın hazırlıkları devam ediyor. BluTV'de seyirciyle buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosu için kollar sıvandı. 

20-06/15/saygi.png

Ali Taner Baltacı'nın yönetmen koltuğunda oturacağı Saygı dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç.'nin, teklifini kabul etmemesi nedeniyle devam etmeyeceği ve onun yerine dizide sevilen bir diğer karakter olan Ercüment Çözer'i canlandıran Nejat İşler'in başrolde olacağı Saygı adlı yeni dizinin geleceğini çok önceden açıklamıştık. Daha önce Vatanım Sensin dizisinde de birlikte rol alan Miray Daner ile Boran Kuzum'un da kadroda olacağı açıklanmıştı.

Rojda Demirer, Nejat İşler ile Saygı dizisinde buluşuyor! 

20-06/15/rojda-demirer.png

En son Çukur dizisinde rol alan Nejat İşler'in başrolde yer alacağı Saygı dizisi için başrol kadın oyuncusu arayışları sona erdi ve Birsen Altuntaş'ın haberine göre Rojda Demirer ile anlaşmaya varıldı. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin