Hakan: Muhafız 4. sezon ne zaman yayınlanacak? Tarihi belli oldu!

Sevilen dizi Hakan: Muhafız'ın 4. sezonu geliyor.

Merve Mutlu
15 Haziran 2020 - 13:14
Kültür Sanat

Başrolünde İstanbul'un koruyucusu olma görevi kendisine verilen Hakan karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'un yer aldığı ve Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Hakan: Muhafız'ın 4. sezonu için geri sayım başladı. 

20-06/15/hakan-muhafiz.png

Netflix'te yayınlanan içeriklerle ilgili bilgi paylaşımında bulunan What’s on Netflix sitesinin haberine göre, Hakan: Muhafız'ın 4. sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Üçüncü ve dördüncü sezon onayını birlikte alan Hakan: Muhafız'ın 7 bölümden oluşan geçtiğimiz sezonu 6 Mart'ta izleyici ile buluşmuştu. Oyuncu kadrosunda: Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin 3. sezonu, Hakan'ın Harun'un yaşadığı 1459 yılına gitmesi ile sona ermişti. 

Hakan: Muhafız'ın 4. sezonu ne zaman yayınlanacak?

20-06/15/hakan-muhafiz-4-sezon-ne-zaman-1592218702.jpg

Netflix'in orijinal yapımlarından olan Hakan: Muhafız tüm dünyayla aynı anda Netflix izleyicilerinin karşısına çıkacak. Hakan: Muhafız'ın yeni sezonu Temmuz ayında yayınlanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin