Kuzey Yıldızı İlk Aşk sezon finaline giriyor! Yeni bölüm ne zaman?

Koronavirüs molasından çıkan Kuzey Yıldızı İlk Aşk sezon finaline girmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
15 Haziran 2020 - 15:01
Gündem

Başrollerinde; Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'nin yer aldığı, Ersoy Güler'in yönettiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, koronavirüs salgını nedeniyle verilen arayı sonlandırarak setlere geri döndü.

20-06/15/kuzey-yildizi-31-boluo.png

Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı ismin kadrosunda bir araya geldiği dizi, Karadeniz'in doğal güzelliği ve hırçın doğasında çekilmeye devam ediyor. Show TV ekranlarında yayınlanan ve Kuzey ile Yıldız'ın 20 yıl önce başlayan aşk hikayesini ekranlara taşıyan dizi, birbirinden inatçı iki aşığın kimi zaman romantik kimi zamansa komik hikayesini ele alıyor. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk sezon finaline giriyor!

20-06/15/kuzey-yildizi-ilk-ask.png

Süreç Film tarafından hazırlanan ve en son 29. bölümü yayınlanan dizi, 31. bölüm ile ekran macerasına ara verme kararı aldı. Herhangi bir aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. bölümü ile sezon finali yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin