Usta oyuncu Itır Esen, Nejat İşler'li Saygı dizisinde!

Sevilen oyuncular Saygı dizisine katılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
15 Haziran 2020 - 16:56
Gündem

Erdal Beşikçioğlu'nun reddetmesi ile sona eren Behzat Ç. dizisinde başlayan ve Nejat İşler'in canlandırdığı bir karaker olan Ercüment Çözer'in hikayesi, Saygı dizisi ile ekranlara taşınmaya hazırlanıyor. Blutv için hazırlıklarına başlanan dizinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. 

20-06/15/nejat-isler-1592229861.jpg

Vatanım Sensin dizisinde de birlikte rol alan Miray Daner ile Boran Kuzum'un yine birlikte rol alacağı dizi projesi olarak basına sunulan ve başrolündeki Nejat İşler'e bir süredir partner aranan Saygı dizisinin başrol kadın oyuncusu için Rojda Demirer ile anlaşmaya varıldığını sizlere duyurmuştuk. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular da açıklanmaya başladı. 

Itır Esen Saygı dizisinin kadrosunda!

20-06/15/tir-esen.jpg

Oyuncu Eren Demirbaş'ın da kadrosuna dahil olduğu Saygı dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden olan usta oyuncu Itır Esen de diziye dahil oldu. Esen'in gençliğini ise kendisi ile aynı ismi taşıyan yeğeni Itır Esen canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin