Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezonu gelecek mi? Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç'nin yeni macerası Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi yarın sezon finali yapıyor. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezonu gelecek mi? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 7. bölümde neler oldu? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 8. bölümde neler yaşanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin konusu ne? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi oyuncu kadrosunda kimler var? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi kaç bölüm olacak? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Volkan Usta
24 Ocak 2023 - 08:59
Kültür Sanat

Her hafta yeni bölümüyle Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de izleyicisiyle buluşan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi sevenlerine müjde. Dizinin 2. sezonu yayınlanacak mı? İşte detaylar!

Erdal Beşikçioğlu ve BluTV, dizinin sezon finali öncesinde Behzat Ç. takipçilerine müjdeli bir haber verdi. Dün sosyal medyada yapılan paylaşımla birlikte ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezon için onayı aldığı duyuruldu. Hazırlık süreçlerinin ardından 2. sezon için çekimlere başlayacak olan dizi yakında BluTV’de yerini alacak.

23-01/23/behzat.JPG

"Kötü adamların içinde kaldık da biz kötü olmadık ki la! Bu şehrin ayazında nefeslerini kestik! E biz sonuçta bu şehri size bırakmayız dedik, ne bekliyordunuz ki? Başını getirdik, sonunu da tamamlamadan bırakmayız. Çok uğraştık, çok emek verdik; siz de karşılığını verdiniz. O zaman bu işin hakkını verelim! 2. sezon da yine BluTV’de olacak! mesajıyla yayınlanan video ile müjdeyi veren BluTV efsane dizinin 2. sezonuna onay verdiğini açıklamış oldu.

23-01/23/behzo.JPG

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 7. bölümde neler yaşandı?

Ateş ve Memduh'un tutsağı olan Behzat Ç. zorlu bir işkencenin ortasındadır. Belki de hayatına mâl olacak bu mücadele geçmişin hatıralarıyla geleceğin sırlarını birbirine karıştırdığında Başkomiser kendisini bir karanlığın ortasında bulur. Ama ekibi amirlerinin peşini bırakmamıştır. Bütün imkanlarıyla Behzat Ç.’ye ulaşmaya çalışan ekip, Behzat Ç.’nin tutsak edildiği yeri bulduğunda bütün Ankara’yı karıştıracak bir felaketler zincirini de başlatmış olurlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin