Ego dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizi hangi gün ekrana gelecek?

Fox'un başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı yeni dizisi Ego'nun yayın tarihi belli oldu. Peki EGO dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda? EGO (Erkeğe Güven Olmaz) dizisinin konusu nedir? Ego dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ego dizisi nerede çekiliyor? Alperen Duymaz kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Ego dizisi uyarlama mı? Ego'nun Erhan'ı kimdir? Ego'nun Elif'i Rüya Helin Demirbulut kimdir? Ego'nun Sibel'i Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Volkan Usta
24 Ocak 2023 - 09:00
Kültür Sanat

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Ego”nun yayın tarihi açıklandı.

23-01/24/ego-5.jpg

5 Şubat Pazar günü ekran macerasına başlayacak olan dizinin kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

23-01/24/ego-6.jpg

YENİ TANITIMLA HEYECAN TIRMANDI!

Geçtiğimiz akşam yayınlanan tanıtımla beraber, her bölüm heyecanın artacağının sinyallerini veren “Ego”da; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır.

23-01/24/ego-3.jpg

Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

23-01/24/ego-4.jpg

Ego”, 5 Şubat Pazar saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin