Charmed 2. sezon onayını aldı!

The CW kanalının yeni sezon dizilerinden, doğaüstü temalı Charmed 2. sezon onayını kaptı.

The CW kanalının yeni sezon dizilerinden "Charmed" kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı.

1998-2006 seneleri arasında The WB ekranlarında sekiz sezon boyunca izleyicilerle buluşan ve büyük ilgi gören aynı isimdeki dizinin yeniden çevrimi niteliğindeki Charmed'in yeni sezon bölümleri 2019 sonbahar döneminden itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Dizi, devam etmekte olan sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.32 reyting ve 1.008 izleyici ortalamasıyla yoluna devam ediyor.

19-02/24/charmed-dizisi.jpg

Jane the Virgin yaratıcısı/showrunner'ı Jennie Snyder Urman yürütücü yapımcılığında hazırlanan; Jennie Snyder Urman ile birlikte Jessica O'Toole (Greek) ve Amy Rardin'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Yeni versiyon "Charmed"ın hikayesi; öğrenci nüfusunun yüksek olduğu bir üniversite şehrinde yaşayan ve annelerinin ölümünün ardından cadı olduklarını keşfeden Mel (Melonie Diaz), Macy (Madeleine Mantock) ve Maggie (Sarah Jeffrey) isimlerindeki üç kız kardeş üzerine odaklanıyor.

Bu üçlü fazla vakit geçmeden neredeyse her gün savaşmak için bir araya gelmek zorunda kalır ve kendilerini tüm modern cadıların karşı karşıya geldiği doğaüstü savaşların içinde bulur.

Doğaüstü iblisler, ataerkilliğe karşı gelmek ve aile bağlarını muhafaza etmek... Bir cadının işi asla bitmez...

19-02/24/charmed-izle.jpg

CBS TV Studios ve Propagate Content ortak yapımcılığındaki Charmed'ın oyuncu kadrosunda Madeleine Mantock, Melonie Diaz ve Sarah Jeffery dışında Rupert Evans (Harry), Ser'Darius Blain (Galvin), Ellen Tamaki (Niko) ve Charlie Gillespie (Brian) gibi isimler bulunuyor.

Urman, O'Toole & Amy Rardin üçlüsü ile birlikte pilot bölüm yönetmeni Brad Silberling (Jane the Virgin, Dynasty, Reign), Ben Silverman ve Carter Covington dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin