Vampir dizisi The Lost Boys'un oyuncu kadrosunda sürpriz isimler! Teen Wolf'un yıldızı da kadroda!

The Vampire Diaries, The Originals gibi vampir temalı dizilere ev sahipliği yapmış The CW kanalı bu geleneği The Lost Boys ile devam ettirme niyetinde. The Lost Boys nasıl bir dizi? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Birkaç sene önce 1987 yapımı vampir temalı "The Lost Boys" (Kayıp Çocuklar) filminin dizi uyarlaması için geliştirme çalışmalarına başlayan ve bu sene başlarında proje için deneme bölümü siparişini veren The CW'nun yeni dizi adayı için oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

"THE LOST BOYS"UN KAHRAMANLARI BELLİ OLUYOR!

Teen Wolf ile yakından tanıdığımız Tyler Posey (Michael) ve Kingdom oyuncularından Kiele Sanchez (Lucy), hikayenin üç merkezi karakterinden ikisini canlandırmak üzere kadroya katılırken; Stella karakteriyle Medalion Rahimi (Still Star-Crossed, NCIS: Los Angeles) ve David karakteriyle Dakota Shapiro (Valley of the Boom) kilit rollerle kadroya dahil olan diğer isimler oldular.

19-02/21/the-lost-boys-posey.jpg

1987 yapımı orijinal filmde Michael, Lucy, David ve Stella karakterlerini sırasıyla Jason Patric, Dianne Wiest, Kiefer Sutherland, Jami Gertz canlandırmışlardı.

"THE LOST BOYS" KONUSU

The Lost Boys'un konusuna bakacak olursak;

Heather Mitchell'in (Scandal) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; babalarının ani ölümünün ardından iki kardeş Michael (Posey) ve Sam Emerson'ın, anneleri Lucy (Sanchez) ile birlikte Santa Carla'ya taşınmalarıyla başlayan olaylar üzerinden şekilleniyor. Kocasının ölümünün yasını tutan Lucy, büyüdüğü ve 27 yıl önce hatırlamak istemediği bir skandalın içine karıştığı kasabada çocuklarıyla yeni bir başlangıç yapmak niyetindedir.

Ancak kardeşler çok geçmeden güneşli, deniz kenarındaki Santa Carla'nın vampirlerin gizli yeraltı topluluğuna evsahipliği de yapan harika ve ölümsüz, baştan çıkarıcı dünyasının içine çekilirler.

19-02/21/kiele-sanchez.jpg

19-02/21/shapiro.jpg19-02/21/medalion.jpg

Lucy'nin büyük oğlu Michael'ın Columbia Tıp Okulu'na gitme planı, babasını öldüren aynı genetik zayıflığı paylaştığı teşhisiyle rafa kalkar. Onu teselli eden tek şey Stella isminde genç bir kadın ile kurduğu arkadaşlıktır.

Kuş kadar özgür bir Kaliforniyalı olan Stella ile Michael arasında bir kıvılcım oluşmuştur ancak Stella yalnız değildir. Erkek arkadaşı çekici, tehlikeli ve ölümsüz bir vampir olan David'dir! Bir vampir çetesinin lideri olan David, kendisini kontrol edebilecek tek kişi olan Stella'ya çılgınca aşıktır.

19-02/21/the-lost-boys.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Warner Bros TV, Spondoolie Prods ve Gulfstream TV ortak yapımcılığındaki dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda Twilight serisinin ilk filminin ardından vampir türüne geri dönüş yapan Catherine Hardwicke (This is Us, Hell on Wheels, Low Winter Sun) oturuyor.

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu ise Mitchell ile birlikte Rob Thomas (iZombie, Veronica Mars), Dan Etheridge, Mike Karz, Bill Bindley, Rebecca Franko ve Juliana Janes'ten oluşuyor.

19-02/21/the-lost-boys-dizisi.jpg

The Lost Boys'un pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

The CW kanalının deneme bölümü siparişi verdiği diğer dizileri arasında Batwoman, Nancy Drew, Riverdale spinoff'u Katy Keene ve Jane the Virgin spinoff'u Jane the Novela da yer alıyor.

"The Lost Boys (1987)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin