Cheer'in yıldızı Jerry Harris'e cinsel taciz suçlaması!

Netflix belgesel serisi Amigolar'ın yıldızlarından Jerry Harris için cinsel taciz suçlaması! Detaylar...

Rekabetçi amigoların görkemli ve hırslı yaşamlarına bakış atan Netflix belgesel serisi "Cheer"in yıldızlarından Jerry Harris ciddi suçlamalar ile karşı karşıya!

JERRY HARRIS'E CİNSEL TACİZ DAVASI AÇILDI!

Amigolar'ın başrol oyuncusunun adı şu sıralar cinsel istismar ve çocuk istismarı suçlamaları ile geçmekte!

Pazartesi günü dosyalanan mahkeme tutanaklarına göre Teksaslı erkek ikiz kardeşler, 13 yaşlarında iken Harris'in kendilerine cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini iddia etmekte.

21 yaşındaki Harris'e açılan davada ayrıca Harris'in ikizlerden müstehcen fotoğraflar istediği ve ikizlerden birini oral sekse ikna etmeye çalıştığı gibi detaylar yer alıyor.

20-09/16/cheer-netflix-jerry-harris-taciz.jpg

Dava detaylarında Harris ile ikizlerin 2018 yılında bir amigo takımları yarışmasında tanıştıkları; ayrıca eyalet ve ulus genelinde bir All-Star amigo kişiliği, ikonu ve koçu olarak bilinen Harris'in ikizler için o dönemde etkileyici bir yıldız olduğu belirtiliyor.

Harris'in erkek çocuklarla olan etkileşiminin elektronik mesajlarla sınırlı olmadığı ve onları çeşitli yarışmalarda tenha yerlerde kendisiyle buluşmaya teşvik ettiği de dosyada dikkat çeken detaylar arasında.

HARRIS CEPHESİNİN AÇIKLAMALARI

Variety'nin haberine göre Harris suçlamaları reddediyor. Harris adına açıklamalarda bulunan bir yetkili ise "Jerry Harris'e karşı ileri sürülen ve gençken meydana geldiği iddia edilen suçlamaları kesin bir şekilde reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

20-09/16/jerry-harris.jpg

Teksaslı ikizler Harris'ten 1 milyon dolar tazminat talep ederken; Netflix cephesinden yorum talebine bir karşılık gelmiş değil.

Ocak 2020'de Netflix izleyicileriyle buluşan altı bölümlük belgesel dizisi Cheer; Navarro Yüksekokulu'nun rekabetçi amigo takımının önemli bir ulusal yarışmayı kazanmaya çalışırken yaşadığı iniş çıkışları anlatıyor.

"Cheer (Amigolar)" Netflix fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin