Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor?

Yeni dizi Masumlar Apartmanı'nın nerede çekildiği merak konusu oldu.

Merve Mutlu
16 Eylül 2020 - 15:56
Gündem

Başrollerinde Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) yer aldığı TRT1'in aile draması türündeki yeni dizisi Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz akşam yayınlanan ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

20-09/16/masumlar-2.png

Daha ilk bölümünden büyük beğeni toplayan dizi, sosyal medya paylaşımlarının başlıca konusu haline gelmeyi başardı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve hikayesi gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizi, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalarını konu alan hikayesi ile büyük beğeni topladı.

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor?

20-09/16/masumlar-1-1600261670.png

Genel havası bir aile draması olduğu için evde geçen dizinin nerede çekildiği de merak edildi. Hem hikayesi hem de oyunculukları ile adından bahsettirmeyi başaran dizi genel olarak İstanbul’un Balat ve Beyoğlu gibi semtlerinde yapılıyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı bu apartman da Beyoğlu'nda yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin