Masumlar Apartmanı sosyal medyada çok konuşuldu!

Yeni dizi Masumlar Apartmanı ilk bölümüyle çok konuşuldu.

Merve Mutlu
16 Eylül 2020 - 15:28
Gündem

Başrollerinde Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) yer aldığı TRT1'in aile draması türündeki yeni dizisi Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz akşam yayınlanan ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

20-09/16/mnasumlar.png

Yüksek izlenme oranı alan Masumlar Apartmanı yayına girmesiyle birlikte, sosyal medya paylaşımlarının başlıca konusu haline geldi ve hakkında en çok “atıf ve yorum yapılan” konu olarak zirvedeki yerini almayı başardı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve hikayesi gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizi, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabaları konu alıyor.

Masumlar Apartmanı sosyal medyada çok konuşuldu!

20-09/16/masumlar-apartmani.jpg

Sosyal medyada kendi adıyla etiket açılan dizi izleyicilerin büyük beğenisini kazanmayı başardı. Hem hikayesi hem de oyunculukları ile adından bahsettirmeyi başaran dizi her Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek…

20-09/16/masumlar-apa.png

20-09/16/masumlar.png

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin