United We Fall 2. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu!

ABC kanalının yaz döneminde iyi bir ekran performansı gösteren komedi dizisi "United We Fall"ın geleceği belli oldu! Yayıncı kanal dizi hayranlarını üzen bir karar alarak United We Fall'ı iptal etti! Detaylar...

Bu gelişme aile komedisi "United We Fall"ın takipçilerini üzecek!

UNITED WE FALL DİZİSİ RESMEN İPTAL EDİLDİ!

ABC kanalı, geride bıraktığımız yaz döneminde ilk sezonunu yayınladığı komedi dizisi United We Fall ile yola devam etmeme kararı aldı. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak!

UNITED WE FALL NEDEN İPTAL EDİLDİ? REYTİNGLERİ NASILDI?

Will Sasso ve Christina Vidal-Mitchell'ın başrolleri paylaştığı yapım aslında ilk olarak ABC'nin 2019-20 yayın sezonu için planlanmıştı. Ancak dizinin sonradan alınan kararla yaz sezonuna taşınması bir kesim tarafından iptalin habercisi olarak nitelendirilmişti.

20-09/16/united-we-fall.jpg

United We Fall bu duruma rağmen 15 Temmuz - 26 Ağustos 2020 tarihleri arasında ekranlara gelen 8 bölümlük ilk sezonunun genelinde başarılı bir ekran performansı gösterdi.

Dizi, ilk sezonunda izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 3.4 milyon izleyici ortalaması ile yayın hayatını tamamladı.

"UNITED WE FALL" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

United We Fall'ın hikayesi; iki küçük çocuğu olan Jo ve Bill (Vidal-Mitchell and Sasso) çiftinin, Bill'in yargılayıcı annesinin yanlarına taşınmasına izin vermesiyle gelişen olayları ekranlara yansıtıyor.

Bill'in son derece yargılayıcı annesi ve Jo'nun Latin kökenli geniş Katolik ailesi, çiftin görünüşte berbat olduklarını bilmelerini sağlamaktan asla çekinmemektedirler. Ancak Bill ve Jo her zaman birbirlerini desteklemekte ve herkese karşı birleşmektedirler: Diğer ebeveynler, öğretmenler doktorlar, uzmanlar, koçlar, iş arkadaşları ve özellikle çocukları...

Jane Curtin, Guillermo Díaz ve Ella Grace Helton oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

20-09/16/united-we-fall-iptal.jpg

Sony Pictures Television, Exhibit A Film, Julius Sharpe International Petroleum & Writing Inc. ve ABC Signature ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yaratıcısı Julius Sharpe; Seth Gordon ve Julia Gunn ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

"United We Fall" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin