Chicago Fire dizisine Kelly Severide'ın annesi geliyor!

Kim Delaney, Kelly Severide'ın annesi Jennifer Sheridan rolüyle Chicago Fire dizisine konuk oluyor.

Volkan Küçükel
06 Şubat 2018 - 15:26
Gündem

Dick Wolf yapımcılığında Michael Brandt ve Derek Haas ikilisince yaratılan NBC'nin "Chicago Fire" dizisinin devam etmekte olan 6. sezon kadrosuna Kim Delaney dahil oldu.

KIM DELANEY "CHICAGO FIRE"DA!

2007-2012 seneleri arasında Army Wives'ta Claudia Joy Holden karakteriyle karşımıza çıkan Delaney, Kelly Severide'ın (Taylor Kinney) annesi Jennifer Sheridan rolüyle hikayeye katılacak.

Bir zamanlar parti kızı modunda takılan Jennifer için çok şey değişmiş görünmektedir. Artık çok daha sakin ve oturmuş bir hayat yaşayan Jennifer bir kilise topluluğunun da parçasıdır.

Peki, huylu huyundan vazgeçer mi? İşte karakter ortaya çıktığı zaman bu durum kendi hikayesinin belirleyici unsuru olacak gibi görünüyor.

18-02/06/kim-delaney.jpg

57 yaşındaki Kim Delaney, yedi sezonluk Army Wives serüveni dışında 1995-2003 yılları arasında rol aldığı NYPD Blue dizisindeki Dedektif Diane Russell rolüyle de tanınıyor.

Oyuncu yakın geçmişte Murder in the First (Dr. Nancy Redman) dizisine konuk olmuştu.

Son bölümünün final sahnesinde Casey (Jesse Spencer) ve Severide'ı yüksek bir binanın çatısından atlamak zorunda kalışıyla gördüğümüz Chicago Fire, sezonun 12. bölümü "The F is For" ile 01 Mart'ta ekranlara geri dönecek.

"Chicago Fire" 6. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin