Chilling Adventures of Sabrina 4. kısım başladı! Final sezonunda neler olacak?

Korku türündeki çizgi roman uyarlaması "Chilling Adventures of Sabrina" 4. ve final sezonu ile Netflix'e geldi! Chilling Adventures of Sabrina final sezonu detayları...

"Her zamanki gibi bitirelim şunu. Birlikte..."

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA FİNAL SEZONUYLA NETFLİX'TE!

Roberto Aguirre-Sacasa'nın (Riverdale) kaleme aldığı korku türündeki çizgi roman uyarlaması "Chilling Adventures of Sabrina" 4. ve final sezonu ile Netflix'e geldi!

Kiernan Shipka'yı (Mad Men) başrolde izlediğimiz yapımın final sezonu bölümleri 31 Aralık 2020 Perşembe günü itibarıyla Netflix platformundaki yerini aldı.

21-01/01/sabrina-part-4-afis.jpg

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA FİNAL SEZONUNDA NELER OLACAK?

Yarı insan yarı cadı özelliğe sahip Sabrina'nın aile mirası Gecenin Kilisesi ile ölümlü gençlerin dünyası arasında kendine yer bulmaya çalışırken sihir ve haylazlığın bir araya gelmesine tanıklık ettiğimiz dizinin final sezonu olan 4. kısmında Sabrina'nın yeni düzeninin baş belası ruhların gözlerini Greendale'e dikmesiyle hızla bozulduğunu göreceğiz. Peki, doğaüstü güçlerin savaşında ayakta kalan kim olacak? Bunun cevabı dizinin final sezonunda...

Chilling Adventures of Sabrina'nın 4. kısmı süreleri 51 ile 64 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor. Final sezonu bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. Sezon 1. Bölüm: "No. 29: Büyülü Karanlık" (60 dakika)
- 4. Sezon 2. Bölüm: "No. 30: Davetsiz Misafir" (60 dakika)
- 4. Sezon 3. Bölüm: "No. 31: Tuhaf Olan" (58 dakika)
- 4. Sezon 4. Bölüm: "No. 32: Sapkınlık İblisi" (62 dakika)
- 4. Sezon 5. Bölüm: "No. 33: Deus Ex Machina" (55 dakika)
- 4. Sezon 6. Bölüm: "No. 34: Geri Dönen" (58 dakika)
- 4. Sezon 7. Bölüm: "No. 35: Ebediyet" (51 dakika)
- 4. Sezon 8. Bölüm: "No. 36: Cinnet Dağı'nda" (64 dakika)

Sezonun açılış bölümü Büyülü Karanlık'ta; her şeyi yutan bir karanlığın kasabanın üzerine çökmesi ile birlikte Sabrina bir cadı olarak kendini dışlanmış hisseder ve fırtınalı bir yolculuk için oldukça riskli bir plan yapar.

21-01/01/sabrina-izle.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Kiernan Shipka'ya (Sabrina Spellman) Ross Lynch (Harvey Kinkle), Miranda Otto (Zelda Phiona Spellman), Lucy Davis (Hildegarde Antoinette "Hilda" Spellman), Chance Perdomo (Ambrose Spellman), Michelle Gomez (Lilith / Madam Satan), Jaz Sinclair (Rosalind "Roz" Walker), Lachlan Watson (Theodore "Theo" Putnam), Gavin Leatherwood (Nicholas "Nick" Scratch), Tati Gabrielle (Prudence Blackwood), Adeline Rudolph (Agatha), Richard Coyle (Faustus Blackwood), Abigail F. Cowen (Dorcas), Luke Cook (Lucifer Morningstar), Bronson Pinchot (George Hawthorne) gibi isimler eşlik ediyor.

Warner Bros. Television & Berlanti Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Chilling Adventures of Sabrina'nın yürütücü yapımcı kadrosu ise Lee Toland Krieger, Jon Goldwater, Sarah Schechter, Roberto Aguirre-Sacasa ve Greg Berlanti'den oluşuyor.

"Chilling Adventures of Sabrina" (Netflix) 4. Kısım Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin