Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu ile Netflix'te serüven sürüyor!

Transformers evrenini ekrana taşıyan Netflix dizisi Transformers: War for Cybertron üçlemesinin ikinci sezonu olan "Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu"nun bölümleri Netflix kütüphanesine eklendi.

"Hayatta kalmak istiyorsak bu kavgada herkese ihtiyacımız var..."

TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON: DÜNYANIN DOĞUŞU NETFLİX'TE!

Transformers evrenini ekrana taşıyan Netflix dizisi Transformers: War for Cybertron üçlemisinin ikinci sezonu olan "Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu"nun bölümleri 30 Aralık 2020 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

30 Temmuz'da yayınlanan ve Transformers evreninin kökenlerini aktaran "Transformers: War for Cybertron: Kuşatma"da izleyiciler Autobotlar ve Decepticonlar, acımasız bir iç savaşta gezegenlerini yakıp yıkarken iz bırakacak iki liderin ortaya çıkmasına tanıklık etmişlerdi.

21-01/01/transformers-dunyanin-dogusu.jpg

TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON: DÜNYANIN DOĞUŞU'NDA NELER OLACAK?

Ortalama 24'er dakikalık 6 bölümden oluşan "Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu"nda ise Megatron, Decepticonlar'ı kurtarmak için katı önlemler alırken; Autobotlar tüm Cybertron'u onlardan kurtarmak için gezegende ve Ark'ta mücadele ediyorlar.

Sezonun açılış bölümünde; Allspark'ın ortadan kalktığına inanan Megatron, can çekişen gezegenden kaçmayı planlasa da bunun ağır bir bedeli olacaktır. Elita'nın birkaç mahkûmu kurtarma planı ise beklendiği gibi gitmez.

21-01/01/transformers-dunyanin-dogusu-foto.jpg

Rooster Teeth Studios, Polygon Pictures ve Entertainment One ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin seslendirme kadrosunda Jake Foushee (Optimus Prime), Jason Marnocha (Megatron, Galvatron & Dome Guards), Linsay Rousseau (Elita-1), Joe Zieja (Bumblebee), Frank Todaro (Starscream), Bill Rogers (Wheeljack), Keith Silverstein (Jetfire), Edward Bosco (Soundwave), Brook Chalmers (Impactor) gibi isimler yer alıyor.

TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON: KINGDOM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Serinin devamı "Transformers: War for Cybertron: Kingdom" 30 Mayıs 2021'de Netflix izleyiciyle buluşacak.

"Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin