Çizgi roman uyarlaması Stumptown dizisi bu akşam başlıyor! Stumptown konusu fragmanı

Cobie Smulders, Jake Johnson ve Michael Ealy'i bir araya getiren çizgi roman uyarlaması Stumptown başlıyor! Stumptown konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, fotoğrafları...

Oni Press tarafından yayımlanan Greg Rucka imzalı aynı isimdeki çizgi roman serisinden ilham alınarak senaryosu Jason Richman (Detroit 187, Mercy Street) tarafından kaleme alınan ABC'nin yeni dizisi "Stumptown" 25 Eylül 2019 Çarşamba akşamı başlıyor.

STUMPTOWN NASIL BİRİ DİZİ? KONUSU NE?

How I Met Your Mother dizisiyle yakından tanıdığımız; Avengers, Avengers: Age of Ultron ve Avengers: Infinity War filmlerindeki rolleriyle de bilinen aktris Cobie Smulders'in başrolünde yer aldığı dizinin konusu şöyle:

Stumptown'ın hikayesinin merkezinde güçlü, kendinden emin, çok zeki eski bir ordu mensubu olan ve artık Portland-Oregon'da özel dedektiflik yapan Dex Parios (Smulders) bulunuyor.

Bir zamanlar ordu bünyesinde istihbarat için deniz aşırı görev yapan, karmaşık bir geçmişe sahip olup sadece kendisine bel bağlamak zorunda olan Dex; Portland, Oregon'daki evine geri döndükten sonra karmaşık bir aşk hayatı, yükselen kumar borçları ve ilgilenmek zorunda olduğu bir erkek kardeşiyle yaşamını sürdürmektedir.

Dex her şeye rağmen kendi sorunlarından çok diğer insanlarla ilgili karmaşık durumları çözmek için uğraş vermektedir.

STUMPTOWN OYUNCU KADROSU

Stumptown'ın oyuncu kadrosunda Cobie Smulders'e Jake Johnson (Dex'in arkadaşı Grey McConnell), Tantoo Cardinal (Sue Lynn Blackbird), Cole Sibus (Ansel Parios), Adrian Martinez (Tookie), Camryn Manheim (Cosgrove) ve Michael Ealy (Dex'in Portland Polis Bürosu'ndaki bağlantısı Dedektif Miles Hoffman) eşlik ediyorlar.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu yazar Jason Richman ile Ruben Fleischer, David Bernad, Greg Rucka, Matthew Southworth ve Justin Greenwood'dan oluşuyor.

Sezonun açılış bölümü "Forget it Dex, It's Stumptown"ın senaryosunu Jason Richman kaleme alırken, yönetmen koltuğunda James Griffiths (A Million Little Things) oturuyor.

Dizi, açılış bölümünün ardından 02 Ekim'de "Missed Connections", 09 Ekim'de "Rip City Dicks" isimli bölümler ile yayın serüvenini sürdürecek.

STUMPTOWN AÇILIŞ BÖLÜMÜNDEN KARELER

"Stumptown" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin