Çocukluk Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi Çocukluk bu akşam başlıyor. Çocukluk dizisinin oyuncuları ve karakterleri sitemizde..

Merve Mutlu
09 Ekim 2020 - 17:21
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Çocukluk bu akşam başlıyor. Yayınlanan tanıtımlarındaki sahneler nedeniyle daha başlamadan olay yaratan dizinin oyuncularını ve karakterlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Çocukluk Mahir Boztepe kimdir?

20-10/09/mahir.png

Ali Kağan Çocuk evinin yöneticisidir. Ailesini kaybettikten sonta kendini çocuklara adamıştır. Tek amacı çocuklara huzurlu bir aile bulup mutlu olmalarını sağlamaktır. Kalbi aşka kapalı olan Mahir aslında kalbinde kötülük olmamasına rağmen çok sert bir adamdır.

Çocukluk dizisinde Mahir Boztepe karakterini Erdal Beşikçioğlu canlandırmaktadır. 

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

20-10/09/erdal.jpg

8 Ocak 1970 doğumlu oyuncu Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında 'William Guskill' ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında sanatçı (oyuncu) olarak göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir. Vali dizisiyle adını duyuran oyuncu, sonrasında Kurtlar Vadisi Filistin filmindeki rolüyle izleyicilerin beğenisini topladı. Sonraki yıl çekilen Behzat Ç dizisi ile de kariyerinin zirvesini yaşayan oyuncu, Reaksiyon ve 46 Yok Olan gibi dizilerle tekrar karşımıza çıksa da yapımlar kısa sürdü. Adı Efsane dizisiyle tekrar televizyonlara geri dönen oyuncu daha sonra dijital platforma Behzat Ç. ile geri dönse de kısa sürdü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin