Çocukluk Ayşegül (Burcu Özberk) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi Çocukluk bu akşam başlıyor. Çocukluk dizisinin oyuncuları ve karakterleri sitemizde..

Merve Mutlu
09 Ekim 2020 - 18:05
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Çocukluk bu akşam başlıyor. Yayınlanan tanıtımlarındaki sahneler nedeniyle daha başlamadan olay yaratan dizinin oyuncularını ve karakterlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Çocukluk Ayşegül kimdir?

20-10/09/aysegul.png

Yetiştirme yurdunda memur olarak görev yapan Ayşegül, çocuklarla çok iyi anlaşmaktadır. Hem arkadaşları hem de ablaları gibi olan Ayşegül, oldukça güzel ve yufka yürekli bir kadındır. Olmayacağını bilse de Mahir Boztepe’den hoşlanmaktadır..

Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini Burcu Özberk canlandırmaktadır. 

Burcu Özberk kimdir?

20-10/09/burcu-ozberk.jpg

Burcu Özberk Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuduğu dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huri Cihan Sultan karakterini canlandırmıştır.
Ardından Güneşin Kızları ve Şahane Damat gibi projelerde rol almıştır. 2017 yılında ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Aslan Ailem dizisinde Burcu Olgun karakterini canlandırmış ve beğeni kazanmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin