Demet Akbağ'lı yeni dizi Şahmeran'ın kadrosuna Demet Gül de katıldı!

Sevilen oyuncu Demet Gül yeni dizinin kadrosunda.

Merve Mutlu
12 Ekim 2020 - 10:46
Gündem

En son, erken final yaparak ekranlara veda eden Vurgun dizisinde başrol oynayan başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır'ın, yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlandığını ve seçimini İrfan Şahin'in patronu olduğu 1441 Productions'ın hazırladığı Şahmeran dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

20-10/12/demet-akbag.jpg

Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme alacağı, ödüllü kadın yönetmen Hilal Saral'ın da yönetmen koltuğuna oturması üzere görüşüldüğü yeni dizinin kadrosu şekillenmeye başlıyor. Hangi kanalda yer alacağı ve konusu henüz bilinmeyen diziye en son  Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy katılmıştı.

Demet Akbağ'lı yeni dizi Şahmeran'ın kadrosuna Demet Gül de katıldı!

20-10/12/emet-gul.jpg

Oyunculuk kariyeri boyunca: Arka Sokaklar, Ulan İstanbul, Aşk Laftan Anlamaz ve Keşke Hiç Büyümeseydik gibi birbirinden başarılı dizi projelerinde yer alan Demet Gül, Hacer karakteri ile Şahmeran dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin