Merve Mutlu
12 Ekim 2020 - 12:09
Gündem

Star TV ekranları için yeni sezonda yayınlanmak üzere Skala Medya'nın yapımcılığında hazırlanan ve Özcan Deniz'in hazırlıklarını yürüttüğü Seni Çok Bekledim dizisinin hazırlıkları nihayet tamamlandı. Geçtiğimiz ayın sonunda okuma provasına giren ekip sete çıktı.

20-10/12/seni-cok-bekledim.png

Oyuncu kadrosunda: Başrolde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz olmak üzere, İlhan Şen, Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan, Sibel Şişman, Ahmet Mekin ve Hakan Ummak gibi isimleri bir araya getiren projenin türü ve konusu da nihayet açıklandı.

Seni Çok Bekledim dizisi sete çıktı!

20-10/12/irem-helvacioglu.png

Ailesinden uzakta tek başına yaşayan iş insanı Kadir ile babasız büyüyen ve kendi ayakları üzerinde duran fotoğrafçı Ayliz'in yıllarca birbirlerine teğet geçen hayatlarının bir anda kesişmesi ile bir mucizeye tanıklık edecekleri dizi Seni Çok Bekledim gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosu ile sete çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin