Çok Güzel Hareketler 2 Final Yapıyor! Önemli Bir Detay Var

Çok Güzel Hareketler 2 final yapıyor. Kanal D ekranlarında final yapacak olan program başka bir platformda devam edecek mi? Son gelişmeler neler?

Her hafta yeni skeçlerle ekrana gelen ve 4 sezondur devam eden Çok Güzel Hareketler 2, şok bir kararla final yapma kararı aldı. Aslında final hiç beklenmeyen bir karardı. Geçen sezon hastalığı nedeniyle programa katılamayan Arif’in dönmesi, yeni alt yapı oyuncularının daha fazla rol alması derken programda birçok beklenti vardı.

Fakat bugün yayınlanan fragmanla beraber programın final yapacağı kesinleşti. Üstelik sosyal medya hesabı üzerinden de bu konuda açıklamanın yer aldığı bir paylaşım geldi. İşte bu paylaşım önemli bir gelişmeyi de ortaya çıkardı.

Çok Güzel Hareketler 2, Kanal D’de Final Yapacak

Yapılan paylaşımları değerlendirdiğimiz zaman görüyoruz ki program, Kanal D ekranlarında final yapacak. Programın Kanal D ekranlarında final yapacağı kesin ama final açıklamasında kısa süre sonra görüşmek üzere gibi bir ifade yer alıyor.

Burada anladığımız program Kanal D’de final yapacak. Çok büyük bir ihtimalle yeni bir kanalda ya da dijitalde devam edecek gibi duruyor. Şimdilik bu konuda sadece ipuçları var ve ek bir bilgi gelmediğini görüyoruz.

Zaten belirttiğimiz gibi programın yeni oyun seçmeleri yapılmış ve yeni oyuncular daha çok yeni takıma girmişti. Haliyle planlarda Çok Güzel Hareketler 2’nin devam etmesinin olduğunu görebiliyoruz.

Yeni kanalı hangisi olur ya da dijitale mi geçer bilemiyoruz ama bu hafta yani 109.bölümle beraber Çok Güzel Hareketler 2 Kanal D ekranlarında final yapmış olacak. Programın final fragmanının da paylaşıldığını belirtmiştik.

Final fragmanını da haberimize ekliyoruz. Final bölümünde yayınlanacak skeçler ve Kanal D ekranları için son fragmanı yukarıda bulabilirsiniz. Programın devamı konusunda yeni açıklamaları beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin