Kırmızı Oda Geri Dönüyor! Neler Değişecek?

Kırmızı Oda uzun bir aradan sonra geri dönüyor. Dizide yine Delikanlı Sadi karakterinin yeniden ekranlara geldiğini göreceğiz. Bu kez nasıl bir hikaye olacak?

Geçen sezon çok ses getiren dizilerden biri olan Kırmızı Oda, yeni sezona çok iyi başlamamıştı. Reyting konusunda bir süre sonra dizinin sıkıntılar çektiğini gördük. Tam bu sırada yılbaşı oldu ve dizinin bir ara verdiği açıklandı. Ama bu ara diğer dizilerdeki gibi bir ara olmadı. 1 ay gibi bir süredir diziden ses soluk yok. Yeni bölümlerin yakında yayınlanacağı söylenmişti ama bunun için net zaman verilmemişti. İşte şimdi dizinin geri dönüş tarihi kesinleşti.

Üstelik dizinin dönüşüyle beraber değişiklikler yaşanacak. İlk bölümden de bir sürpriz göreceğiz. Paylaşılan ilk fragmandan gördüklerimizi değerlendirelim.

Kırmızı Oda, Delikanlı Sadi Karakteriyle Geri Dönüyor

Dizinin geçen sezon en çok konuşulan karakteri, Delikanlı Sadi olmuştu. Zor bir çocukluk geçiren ve ardından suç dünyasında güçlenen Sadi karakterinin hikayesi ele alınmıştı. Sadi’nin çocukluk arkadaşını bulması ve panik atak hastalığını yenmesini izledik ve karakterin hikayesi dizinin sonunda son buldu. Geçmişe yönelik olan hikaye son buldu ve Sadi ayrıldı ama Kırmızı Oda dönüşü yine Delikanlı Sadi karakteri ile yapacak.

Karakterin zaten zorlu yaşam hikayesini gördük. Nasıl sonuçlandığını da gördük. E o zaman nesi anlatılacak? Fragmandan gördüğümüz kadarıyla Delikanlı Sadi bu kez annesini öldüren babasından intikam alacak.

Sadi’nin babasının hapisten çıktığını ve Delikanlı Sadi’nin de harekete geçtiği gözükecek. Açıkçası hikaye buradan devam edecek mi yoksa Sadi sadece birkaç bölüm konuk mu olacak bilmiyoruz. Ama şu var ki Kırmızı Oda yine yeni hikayeleri de ekrana getirmeye devam edecek. Yeni hikayelerde kimleri göreceğimizi ise şu an için bilmiyoruz.

Dizinin kaldığı yerden devam edeceği yeni bölüm Cuma günü ekranlarda olacak. Paylaşılan ilk fragmanı da ekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin