Aşk Mantık İntikam için Yeni Afiş Paylaşıldı

Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu ayrılıklarından sonra afiş görsellerinde değişikliğe gitti. Dizinin yeni afişi nasıl gözüküyor? Hangi isimler artık yok?

Aşk Mantık İntikam, uzun bir yolculuğa sahip olan diziler arasındaki yerini aldı. Dizi yazı başladı ama devam kararı alacağı yaz aylarında belli olmuştu. Ara vermeden sezon dizilerinden biri haline gelen yapım, hikaye kısmında ise önemli değişiklikler yaşadı. En son komedi türünde bıraktığımız dizi bir süre sonra drama yapımına dönüşmüştü. Fakat yakın zamanda dizide bir değişim daha yaşandı.

2 önemli başrol oyuncusunun diziden ayrıldığı açıklanmıştı. Senaryo gereğince Melisa Döngel ve Burak Yörük diziden ayrıldı. Haliyle senaryo biraz daha değişti. Yeni isimlerin de katıldığı yapımdaki bu değişikle beraber afiş görsellerinde de değişikliklere gidildi.

Aşk Mantık İntikam için Yeni Afiş

Dizinin ilk dönemi olarak lanse edebileceğimiz dönemde, 4 başrol oyuncusunun da afişte yer aldığını görüyorduk. Melisa Döngel ve Burak Yörük diziden ayrılınca, bu afişin de değiştirilmesi gerekti.

Yeni yayınlanan afişte tasarım olarak çok büyük bir değişim yok. Ama oyuncular açısından bakacak olursak, söylediğimiz gibi büyük değişiklikler var. Buna göre afişte artık sadece İlhan Şen ve Burcu Özberk gözüküyor.

Ayrıca “Aşk Mantık İntikam” yazısında da değişikliğe gidilmiş. İki başrol oyuncusu afişin baş kısmında resmedilmiş ve dizinin adı biraz daha küçültülerek hemen yanlarına yerleştirilmiş.

22-01/26/ask-mantik-intikam-2.jpg

Yeni Afiş 

22-01/26/ask-mantik-intikam.jpg

Afiş değişikliği de yaşandığına göre artık dizi yeni döneme girdi diyebiliriz. Reytingleri her durumda iddialı devam eden dizinin bu sefer yaşanan değişikliklerden nasıl etkileneceğini ise zamanla göreceğiz.

Kadroda iki başrol oyuncusunun ayrılması tabii ki bir güç kaybına neden oldu ama dediğimiz gibi bu isimlerin yerine de hemen yeni oyuncular gelmeye başladı. Hikayenin dallanması adına da bunun güzel bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Artık reyting durumlarını da daha sonra değerlendirmemiz gerekecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin