Camdaki Kız 28.Bölüm 2.Fragman Geldi! Nalan Hamile mi?

Camdaki Kız 28.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında tüm ipuçları Nalan'ın hamile olduğunu gösteriyor. Ayrıca şirketin durumu da yine kötüye gidiyor.

Camdaki Kız için işler iyice karmaşık hale gelmeye başladı. En son bölümde Nalan, Zeliha ile Sedat arasında yaşananları görmüş ve Sedat ile yollarını ayırmıştı. Ama yine aynı bölümde Sedat, yaşananların Nalan’dan öncesine ait olduğunu ona inandırmış ve Nalan’ı bir kez daha ikna etmişti. Camdaki Kız 28.Bölüm 2.Fragman gösteriyor ki ikili arasında sular durulmayacak.

Ayrıca dizinin yeni bölümü, yeni sürprizlere de adım atılacağını da gösteriyor. Sadece Nalan konusunda da değil, dizide farklı sürprizler de görmeye başlayacağız.

Camdaki Kız 28. Bölüm 2.Fragman ve Olacaklar

Dizinin yeni bölümünde yine odak Nalan üzerinde olacak. Bu kez anladığımız Nalan’ın hamile olması durumu söz konusu. Kesin olarak fragmanda bu konuda net söylem göremiyor olsak bile, her ipucu bu durumu işaret ediyor desek yeridir.

Diğer taraftan Nalan ile Sedat’ın arası yine açılacak gibi duruyor. Bu kez de Sedat ile Cana’nın olayı ortaya çıkacakmış gibi. İpuçları bunu gösteriyor.

Nalan ile Sedat’ı bir kenara bırakacak olursak, Koroğlu şirketinin durumu da pek iç açıcı değil. Şirketin batmanın eşiğine geldiğini biliyoruz. Cavit enişte adeta şirkete savaş açmış durumda.

Nalan’ın kendisine hediye edilen arsayı vermeyi kabul ettiği ve şirketi kurtaracağını biliyorduk ama bu konuda da yeni bölümü beklememiz gerekiyor.

Ayrıca şirketin kredi sorunundan kurtulsa bile Camdaki Kız 28.Bölümde yeni bir sorunla daha gündeme geleceği de anlaşılıyor. Dedik ya Cavit resmen şirkete savaş açmış durumda.

Batırmayı başarabilecek mi bunu göreceğiz. Nalan’ın durumunun da artık Camdaki Kız 28.Bölüm sonrasında netlik kazanacağına emin olabiliriz. Nalan, bu kez Sedat’ı bırakacak mı bırakmayacak mı gözükecek.

Ayrıca Nalan’ın hamile olup olmadığının da öğrenilip öğrenilmeyeceğini yeni bölümde göreceğiz. Belki de Nalan bu durumu gizlemeyi tercih edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin