Sadakatsiz Bu Hafta Yayınlanacak mı?

Sadakatsiz bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelecek mi? Dizinin yeni bölümü için yapılan açıklamalar neler? İşte son gelişmeler ve yeni bölüm için son durum.

Diziler için yılbaşı arası son buldu. Artık diziler kaldığı yerden devam ediyor. Bir bir yapımları başladığını ve hatta yeni gelecek dizilerin de tanıtımlarının yayınlandığını görüyoruz. Fakat birkaç dizi için kötü haberler de geliyor. En son Sadakatsiz dizisinden beklenmedik bir haber geldi.

Aslında dizi için tatil süreci bitmiş ve yılbaşı arasından sonra ilk bölümde yayınlanmıştı. Fakat yeni bilgilere göre dizi bu hafta yine yayınlanmayacak.

Sadakatsiz Bu Hafta Neden Yok?

Dizinin bu hafta ekranlara gelmemesinin nedeni ise yılbaşı arası ya da tatil dönemi arası olmayacak. Dizinin sağlık arası verdiğini göreceğiz. Yakın zaman önce başrol oyuncusu Cansu Dere’nin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve çekimlerin belli bir süre durduğu haberleri yapılmıştı.

Bu haberlerde de olduğu gibi sağlık nedeniyle çekimlere bir süre ara verilmiş gibi gözüküyor. Bu aradan kaynaklı olarak bu hafta dizinin yeni bölümünü göremeyeceğiz.

Bu hafta dizinin yerine “Yarından Sonra” isimli sinema filmi yayınlanacak. Bu sinema filminin hemen arkasından ise Sadakatsiz dizisinin tekrar bölümünün yayınlanacağı gözüküyor.

22-01/26/sadakatsiz.jpg

Muhtemelen diziye verilen ara sadece bir hafta ile sınırlı kalacak. Önümüzdeki hafta yine yeni bölümün ekranlara gelmesini bekliyoruz. Sonrasında da ek bir gelişme yaşanmazsa dizi yeniden haftalık düzenine dönmüş olur.

Sürekli yaşanan aksilikler ve yılbaşı arası nedeniyle yeni bölümlerin arasının uzaması, reytinglerde bir düşüş oluşturur mu göreceğiz. Fakat şunu da belirtmek lazım ki bu aralar sadece Sadakatsiz dizisine özel olmadı. Yılbaşı döneminde zaten birçok yapım ara verdi ama korona virüs nedeniyle verilen aralar da peşi sıra geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin