Bilim İnsanı Ada Arı 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon detayları

Kitap uyarlaması animasyon dizi "Bilim İnsanı Ada Arı (Ada Twist, Scientist)" 2. sezon bölümleriyle Netflix'te yayında! Yeni sezon konusu, fragmanı, kadrosu ve bölümleri...

Ada ve bilimi seven arkadaşları Rosie ile Iggy daha fazlası için geri döndü!

Çocuklara yönelik eğitici animasyon dizisi "Bilim İnsanı Ada Arı (Ada Twist, Scientist)" 2. sezon bölümleriyle Netflix'te yayında!

Altı bölümlük ilk sezonu 28 Eylül 2021'de yayınlanan dizinin 2. sezon bölümleri 25 Ocak 2022 Salı tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Yeni sezon, ilk sezon gibi 6 bölümden oluşuyor.

BİLİM İNSANI ADA ARI 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Minik bilim insanı Ada Arı ve iki yakın arkadaşının, akıllarındaki büyük sorulara yanıt bulmaya çalışmasını ve her şeyin nedenini keşfetmek için iş birliği yapmasını konu edinen dizinin yeni sezonunda neler olacak dersiniz?

Yeni sezonda; Ada ve bilim sever arkadaşları yer gök demeden her yerde kafalarındaki sorulara yanıt aramaya devam ediyor.

ADA TWIST, SCIENTIST 2. SEZON BÖLÜMLERİ

Andrea Beaty'nin kaleme aldığı aynı isimdeki resimli çocuk kitabının uyarlaması niteliğindeki yapımın her biri 26'şar dakikadan oluşan 2. sezon bölüm rehberi şöyle:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Kertenkele Gizemi / Damdaki Kedi"
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Sihirbaz Ada Arı / Arthur Futbol Oynuyor"
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Oh, Paraşüt / Erime"
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Bana Tavşanı Göster / En İyi Uçurtma"
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Kaykay Zamanı / Ada'nın Grip Tedavisi"
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Kas Gücü Değil Zihin Gücü / Iggy'nin Kazı Çalışmaları"

22-01/26/ada-twist-scientist-2-sezon-izle.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Arthur'un evcil kertenkelesi kaybolunca bilim yardıma koşuyor. Çocuklar Mooshu'yu ve Arthur'un oyuncak helikopterini çatıdan indirmek için birlikte çalışıyor.

Higher Ground Productions, Laughing Wild, Netflix Animation, Wonder Worldwide iş birliğiyle hazırlanan Bilim İnsanı Ada Arı'nın seslendirme kadrosu Amanda Christine, Nicholas Crovetti, Candace Kozak, Terrence Little Gardenhigh, Susan Kelechi Watson, Taye Diggs'ten oluşuyor.

22-01/26/ada-twist-scientist-dizisi.jpeg

"Neden?" sorusunun önemini anlatan dizinin baş yapımcıları ise Chris Nee (Doktor McStuffins) ile Barack ve Michelle Obama.

"Ada Twist, Scientist" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin