Netflix mini dizisi Neymar: Kusursuz Kaos başladı! Onu hiç böyle görmediniz!

Kaos olmadan süper kahramanlar ortaya çıkmaz... Mini dizi "Neymar: Kusursuz Kaos (Neymar: The Perfect Chaos)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, bölümleri...

Kaos olmadan süper kahramanlar ortaya çıkmaz...

Dünya futbol tarihinin en ünlü ve en çok kazanan sporcularından biri olan Neymar'ı daha önce hiç görmediğiniz şekilde görmeye hazır mısınız? Futbolun asi yıldızı olarak tanınan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar da Silva Santos Júnior'ın hayatını anlatan belgesel dizisi "Neymar: Kusursuz Kaos (Neymar: The Perfect Chaos)" Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı.

3 bölümden oluşan mini dizi 25 Ocak 2022 Salı tarihinde Netflix platformunda yayınlandı.

NEYMAR: KUSURSUZ KAOS'U TANIYALIM!

Peki, Neymar: Kusursuz Kaos'ta izleyiciyi neler bekliyor?

"Tüm süper kahraman filmleri trajedi ve kaosla başlar. Kaos ortaya çıkar, ardından süper kahraman doğar. Kaos olmasaydı Batman olmazdı..."

Neymar: The Perfect Chaos'ta; dünya çapında sevilse de eleştiri oklarını daima üzerine çeken Neymar'ın, özel hayatının ve muhteşem futbol kariyerinin iyi ve kötü tarafları hakkında konuşmasına tanıklık ediyoruz.

Bu belgesel dizisinde ayrıca yıldız futbolcular David Beckham, Lionel Messi, Kylian Mbappé, Daniel Alves ve Thiago Silva ile yapılan röportajlara da yer veriliyor.

22-01/26/neymar-the-perfect-chaos-izle.jpeg

NEYMAR: KUSURSUZ KAOS BÖLÜMLERİ

Mini dizinin bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Brezilya'nın Büyük Umudu (The Great Brazilian Promise)" (51 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Geri Dönüş (The Comeback)" (61 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Burası Paris (This is Paris)" (53 dk.)

İzleyiciler her bir bölümde; mütevazı bir aileden gelen Neymar'ın özenle yaratılan bir imaja ve dünya çapında bir markaya sahip bir yıldız hâline gelmesine ama her yönden gelen eleştiri oklarından kaçamamasına; Neymar'ın kariyerinin ve şöhretinin İspanyol devi Barcelona'da uçuşa geçmesine ama Paris'e transferiyle Dünya Kupası'nın yarattığı baskı ve şoke edici bir iddianın dikkatleri futbolcuya çekmesine; PSG'de gerginliklerin tırmanmasıyla Neymar'ın futbola olan sevgisini yeniden keşfetmesine ve memleketinde birçok insanın hayatında bir fark yaratmak için geri plana çekilmesine eşlik ediyorlar.

22-01/26/neymar-the-perfect-chaos-poster.jpeg

Campfire & Makemake iş birliğiyle hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda David Charles Rodrigues oturuyor.

LeBron James, Maverick Carter, Devin Johnson, Daniel Sillman, Jamal Henderson, Philip Byron, Ross M. Dinerstein, Ross Girard ve Angus Wall ise projenin yönetici yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Neymar: Kusursuz Kaos " (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin