American Rust 2. sezon olacak mı? Dizinin geleceğine dair karar çıktı!

Jeff Daniels'ın en yeni dizi projesi "American Rust" devam edecek mi sorusu cevabını buldu! Dizi, ilk sezonunun ardından iptal edilirken Showtime bunu nasıl duyurdu? Detaylar...

Jeff Daniels'ın en son dizi projesi "American Rust" devam edecek mi sorusu cevabını buldu!

AMERICAN RUST 2. SEZON OLMAYACAK!

Dönem dönem kaliteli dizileriyle adından bahsettiren yayıncı kanal Showtime, American Rust'ı yeni bir sezon için yenilememeyi seçti. Diğer bir deyişle American Rust ilk sezonunun ardından resmen iptal edildi ve 2. sezonu göremeyecek!

Philipp Meyer'ın aynı isme sahip romanından ekranlara uyarlanan dizinin 9 bölümden oluşan ilk sezonu 12 Eylül - 07 Kasım 2021 tarihleri arasında izleyiciyle buluştu.

Showtime kanalından konu ile ilgili yapılan duyuruda "American Rust'ın ikinci bir sezon için ilerlemeyeceğini doğrulayabiliriz" denirken açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Boat Rocker'daki iş ortaklarımıza, yetenekli showrunner Dan Futterman'a ve diğer harika yazarlara, Jeff Daniels ve Maura Tierney liderliğindeki muhteşem oyuncu kadromuza teşekkür etmek istiyoruz."

22-01/26/american-rust-iptal-edildi.jpeg

AMERICAN RUST NASIL BİR DİZİ?

Dan Futterman'ın yaratıcısı olduğu aile draması; Güneybatı Pennsylvania'daki küçük Rust Belt kasabasında karmaşık ve tehlikeye atılmış Şerif Del Harris'in (Daniels) gözünden yıpranmış Amerikan rüyasını keşfetmeye çalışıyor.

Hikâye; sevdiği kadının oğlunun cinayetle suçlandığını gören Harris'in onu korumak için ne yapacağına karar vermek zorunda kalmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

American Rust'ın ana oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Jeff Daniels (Kasaba Şerifi Del Harris)
- Maura Tierney (Grace Poe)
- David Alvarez (Isaac English)
- Bill Camp (Henry English)
- Julia Mayorga (Lee English)
- Alex Neustaedter (Billy Poe)
- Mark Pellegrino (Virgil Poe)
- Rob Yang (Steve Park)

Dallas Roberts (Jackson Berg), Clea Lewis (Jillian), Nicole Chanel Williams (JoJo) ve Federico Rodriguez (Alejandro) dizide tekrar eden rolleriyle karşımıza çıkan isimler.

22-01/26/american-rust-dizi-tanitimi.jpg

SouthSlope Pictures, Boat Rocker Studios & Showtime Networks iş birliğiyle hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise showunner-yaratıcı Dan Futterman ile birlikte Jeff Daniels, Michael De Luca, Adam Rapp, Paul Martino, Katie O'Connell Marsh ve Elisa Ellis'ten oluşuyor.

"American Rust" (Showtime) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin