Dan Brown's The Lost Symbol dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Roman uyarlaması Dan Brown's The Lost Symbol dizisinin geleceği belli oldu! Yayıncı platform Dan Brown's The Lost Symbol'ü iptal etti. İptale dair tüm detaylar burada...

Dan Brown'ın 2009 yılında çıkan The Lost Symbol romanının dizi uyarlaması devam edecek mi?

THE LOST SYMBOL DİZİSİ 2. SEZONU GÖREMEYECEK!

10 bölümden oluşan ilk sezonu 16 Eylül ile 18 Kasım 2021 tarihleri arasında yayınlanan Peacock dizisi "Dan Brown's The Lost Symbol" için ne yazık ki yolun sonu erkenden göründü!

Dijital yayın platformundan yapılan açıklamaya göre dizi ilk sezonunun ardından resmi iptali gördü. Kısacası The Lost Symbol 2. sezon olmayacak.

Peacock iptal kararı ile ilgili "Bu aksiyon yüklü gizem-gerilim dizisini üyelerimize sunmaktan gurur duyduk ve bu ilgi çekici dizinin tatmin edici, eksiksiz bir hikâyeyle ortaya çıkmasını izlemekten zevk aldık" derken açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Bu uluslararası çok satan romanı hayata geçirdikleri için CBS Studios, Imagine Television ve UTV ile birlikte Dan Dworkin, Jay Beattie, Dan Brown, Brian Grazer ve Ron Howard'a minnettarız."

22-01/26/the-lost-symbol.jpeg

THE LOST SYMBOL NASIL BİR DİZİ?

İlk olarak 2020 yılında NBC kanalı için geliştirilmeye başlanan, deneme bölümünün çekilmesinin ardından onay alarak Peacock'e geçiş yapan dizi; kaçırılan akıl hocasını kurtarmak ve tüyler ürpertici bir küresel komployu engellemek için bir dizi ölümcül bulmacayı çözmesi gereken genç Harvard sembolbilimci Robert Langdon'ın (Ashley Zukerman) ilk maceralarını takip ediyor.

Valorie Curry (Blair Witch), Sumalee Montano (10 Cloverfield Lane), Rick Gonzalez (Arrow), Eddie Izzard (Ocean's Thirteen) ve Beau Knapp (Seven Seconds) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

CBS Studios, Imagine Television Studios & Universal Television iş birliğiyle hazırlanan dizinin uyarlama senaryosu Dan Dworkin ve Jay Beattie ikilisince kaleme alındı.

22-01/26/the-lost-symbol-izle.jpeg

Bu iki isimle birlikte Dan Brown, Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey, Anna Culp, John Weber, Frank Siracusa ve Dan Trachtenberg projenin yürütücü yapımcılığını üstlendiler.

"Dan Brown's The Lost Symbol" (Peacock) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin