Çok Güzel Hareketler 2’nin Yeni Kanalı Belli Oldu mu?

Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni kanalı netlik kazandı mı? Bu konuda yeni açıklamalar geldi ve kanalın netlik kazandığı söyleniyor. Peki yeni kanal hangisi olacak?

Çok Güzel Hareketler 2, şok bir şekilde final yapmıştı. Hiç beklenmeyen bir zamanda final yapan programın, aslında sadece Kanal D için final yaptığı da ortaya çıkmıştı. 109.bölümden sonra kanal ile yeni anlaşma yapmayan program, Kanal D’de son bulmuştu. Bir süre programın bundan sonra nerede yayınlanacağı merakla beklenmişti. İşte şimdi Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni kanalı ortaya çıktı.

Gazeteci Cengiz Semercioğlu programın hangi kanalda yayınlanacağı konusunda bilgi verdi. Ayrıca programın ne zaman ekranlara döneceği konusunda da yeni bilgiler olduğunu da söylemek lazım.

Çok Güzel Hareketler 2’nin Yeni Kanalı Star TV Olacak

Verilen bilgiye göre programın yeni kanalının Star TV olacağı söylendi. Yeni bölümler kaldığı yerden devam edecek ve sadece kanal değişmiş olacak. Zaten ekipte bir değişikliğin olması beklenmiyordu.

Star TV’de ekranlara geleceği söylenen yapımın, yayınlanmasını da çok uzun bir süre beklemeyeceğiz. Yine aynı kaynaktan gelen bilgilere göre Mart ayında Çok Güzel Hareketler 2 yeniden yayınlanmaya başlayacak.

Final yapılan dönemi düşündüğümüz zaman, program arada 1 aylık bir ara vermiş gibi oldu. Bu süre içerisinde oyuncularda dediğimiz gibi bir değişim olması beklenmiyor.

22-02/18/ok-guzel-hareketler-2nin-yeni-kanali.jpg

Kadroya zaten alt yapı olarak yeni oyuncular katılmıştı. Yeni oyuncuları sadece iki bölüm kadar görme şansımız olmuştu. Yeni kanalda, yeni oyuncuları da daha fazla izleme şansını bulacağız.

Bu arada hastalığı yenen Arif’in de dönmesini bekliyoruz. Ama ne zaman dönüş yapacak bu konuda bilgi yok. Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni kanalı ve yayın tarihi konusunda resmi duyurular yapıldığı zaman da tekrar bir değerlendirme yapacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin