Kıvanç Tatlıtuğ’un Yer Alacağı Söylenen "Kral Kaybederse" için Yeni İddialar Var

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi olacağı söylenen Kral Kaybederse yapımına ilişkin yeni iddialar gelmeye başladı. Şimdi de dizinin yayınlanacağı kanal konuşuluyor.

Yaz döneminden beridir zaman zaman iddialarla karşımıza çıkan bir proje var. Yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacağı söylenen dizinin, hangi oyunculara sahip olacağı da yine zaman zaman iddialarla gündeme geliyordu.

En çok konuşulan isim ise Kıvanç Tatlıtuğ olmuştu. Ünlü oyuncunun yeniden ekranlara dönüş projesi olarak geleceği söylenen Kral Kaybederse yapımının, şimdi de hangi kanalda yayınlanacağı konusunda bazı iddialar ve yeni bilgiler var.

Kral Kaybederse Dizisi Star TV’de Yayınlanabilir

Henüz Kıvanç Tatlıtuğ ile tam olarak anlaşılıp anlaşılmadığı da bilinmeyen dizinin, Star TV’de yayınlanacağı iddia edildi.

OGM Pictures tarafından yapımcılığının üstlenileceği söylenen dizi, bu sezon ekranlara gelmeyecek. Yeni yayın döneminde diziyi göreceğiz. En azından ilk gelen bilgiler bu yönde.

Star TV’nin şu son dönemde diziler konusunda elinin biraz zayıfladığı yorumunu yapabiliriz. Ama böyle iddialı bir yapımı alacak olursa ve paylaşılan iddialar doğru çıkarsa, kanal dizileri konusunda ciddi bir yatırım peşinde diyebiliriz.

22-02/18/kivanc-tatlitug.jpg

Üstelik sadece diziler değil son dönemde programlar konusunda da kanalın yeni adımlar attığı söyleniyor. En son Çok Güzel Hareketler 2 yapımının yeni kanalının Star TV olacağı bilgisi ortaya çıkmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı Kral Kaybederse gibi bir dizinin yayınlanması da kanalın reyting listelerinde bir hayli güçlenmesini sağlayabilir.

Tabii ki burada yapılacak olan resmi açıklamalar çok önemli. Şu an dizi hakkında resmi bir duyuru yok. Bu iddiaları paylaşıyoruz ama konuşmak için bir hayli erken olduğunu da belirtelim. Oyuncular konusunda da dizinin yayınlanacağı kanal konusunda da resmi açıklamaları görmek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin