Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikâyesi Netflix'te başladı! Konusu, fragmanı

Presumed Guilty'nin yönetmeninden çarpıcı mini suç dizisi "Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikâyesi (Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings)" Netflix'te yayınlandı. Detaylar burada...

Presumed Guilty'nin yönetmeninden çarpıcı bir suç dizisi!

4 bölümlük çarpıcı mini dizi "Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikâyesi (Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings)" Netflix'te yayınlandı.

Roberto Hernández'in yönetmenliğini üstlendiği etkileyici belgesel dizisi 23 Kasım 2021 Salı tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

"ÇOK ŞÜPHELİ İKİ ÇOCUK KAÇIRMA HİKAYESİ" NASIL BİR YAPIM?

Orijinal ismi "Duda razonable: Historia de dos secuestros" olan yapımın konusuna bakacak olursak;

"Meksika'nın net ve mantıklı bir kuralı var. Savunmanın sadece makul şüphe olduğunu kanıtlaması gerekiyor. Buna rağmen makhemeler suçluluk karinesi altında çalışıyor..."

Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikâyesi'nde; bir kaçırılma vakasına dönüşen küçük bir kazadan yola çıkan Roberto Hernández, Meksika'nın çarpık adalet sisteminin ardındaki gerçeği açığa çıkarıyor.

Meksika'nın Tabasco kentinde bir otoyolda meydana gelen küçük bir kaza, dört masum insanı kaçırmaktan tutuklanmayla sonuçlanır.

Hikayenin kahramanlarının altı yıllık takibine dayanan dizi, bir otoyolda küçük bir kazadan sonra dört masum insanın adam kaçırmakla suçlanmasına yol açan dramanın aksiliklerini ve sonucunu gösteriyor.

21-11/23/reasonable-doubt-a-tale-of-two-kidnappings-foto.jpeg

"ÇOK ŞÜPHELİ İKİ ÇOCUK KAÇIRMA HİKAYESİ" BÖLÜMLERİ

Mini-dizinin bölüm sıralaması şöyle: "Kaza (45 dakika)", "Kaçırma (48 dakika)", "Suçlama (47 dakika)", "Karar (46 dakika)"

21-11/23/duda-razonable-historia-de-dos-secuestros-foto.jpeg

Açılış bölümünde; yeni ceza hukuku sisteminin etkilerini araştıran Roberto, Tabasco'da adam kaçırmakla suçlanan ve masum olduklarını iddia eden dört mahkûmla tanışıyor.

"Duda razonable: Historia de dos secuestros" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin