He-Man ve Kâinatın Hâkimleri 2. kısım bölümleri yayında! Detaylar!

He-Man ve Kâinatın Hâkimleri (He-Man and the Masters of the Universe) 2. kısım bölümleri ile Netflix platformuna eklendi. Konusu, fragmanı ve tüm detayları burada...

"Kılıç sadece bir kanal. Ama kıvılcım her zaman bendim..."

Gücü geri kazanın, evren için savaşın! "He-Man ve Kâinatın Hâkimleri (He-Man and the Masters of the Universe)" 2. kısım bölümleri ile Netflix platformuna eklendi.

Teela'nın, savaşla parçalanmış bir Eternia'da beklenmedik müttefikleriyle birlikte kâinatın sonunun gelmesini önlemeye çabalamasını konu edinen yapımın 2. kısmı, ilk kısım gibi 5 bölümden oluşmakta.

HE-MAN VE KAİNATIN HAKİMLERİ YENİ BÖLÜMLERDE NELER OLACAK?

80'lerin klasikleşen dizisinin devamının yeni bölümlerinde; Eternia'nın kaderi belirsizliğini korurken büyük savaş yaklaşmaktadır. Bu sırada yeni kahramanlar ile düşmanlar ortaya çıkar ve sürpriz bir ittifak kurulur.

21-11/23/masters-of-the-universe-revelation-season-1-part-2-poster.jpeg

Serinin yeni bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Kısım 1. Bölüm: "Benliğini Yitiren Kahraman" (27 dk.)
- 2. Kısım 2. Bölüm: "Mantık ve Kan Bağı" (23 dk.)
- 2. Kısım 3. Bölüm: "Lağım Faresi" (27 dk.)
- 2. Kısım 4. Bölüm: "Tünelin Sonundaki Umut Işığı" (26 dk.)
- 2. Kısım 5. Bölüm: "Günün Kahramanları" (32 dk.)

İkinci kısmın açılış bölümünde; Büyücü, Adam ve diğerleri olaylara çaresizce seyirci kalırken; İskeletor yeni elde ettiği güçleri kötülük için kullanarak Eternia'yı kaosa sürüklüyor.

Sevilen serinin devamında senarist ve baş yapımcı Kevin Smith seslendirme kadrosunda yıldız isimleri bir araya getirmeye devam ediyor.

21-11/23/masters-of-the-universe-revelation-part-2-foto.jpeg

He-Man and the Masters of the Universe seslendirme kadrosu Mark Hamill, Lena Headey Chris Wood, Sarah Michelle Gellar, Liam Cunningham, Stephen Root, Diedrich Bader, Griffin Newman, Tiffany Smith, Henry Rollins, Alan Oppenheimer, Susan Eisenberg, Alicia Silverstone, Justin Long, Jason Mewes, Phil LaMarr, Tony Todd, Cree Summer, Kevin Michael Richardson, Kevin Conroy ve Dennis Haysbert gibi isimlerden oluşuyor.

"Masters of the Universe: Revelation" (Netflix) 2. Kısım Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin