Camdaki Kız 21.Bölüm 2.Fragmanı Yayında!

Camdaki Kız 21.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanının yayınlanması sonrasında Cana ile Nalan arasında yaşanacaklar için ilk ipuçlarını aldık.

Camdaki Kız’da yine heyecan dolu yeni bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Cana ile Sedat olayı öne çıkarken artık işler değişmeye başladı. Ayrıca Nalan’ın da yaşanan olaylardan sonra değişmeye başladığını gördük. Peki, yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız 21.Bölüm 2.Fragmanı bu konuda güzel fikirler elde etmemizi sağlıyor.

Özellikle Cana ile Sedat arasında neler yaşanacağı konusunda fragmanda önemli bilgiler var. Dediğimiz gibi olaylar biraz daha değişiyor gibi gözüküyor.

Camdaki Kız 21.Bölüm 2.Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

İlk dikkat çeken şey Nalan ile Cana arasındaki konuşma. Nalan, daha ilk gördüğü anda Cana’nın nasıl bir insan olduğunu anladığını söylüyor. Zaten artık daha sert bir Nalan izleyeceğiz gibi duruyor. Diğer taraftan Cana’ya Alp ile neden boşanma kararı aldıkları konusunda da soru sorduğunu görüyoruz.

Ama işler Sedat’a dönmekten uzaklaşıyor diyebiliriz. Cana, bu kez de Adil ile görülmeye başladı. Adil ile neler yaşanacak bilemiyoruz ama Feride de durumdan şüphelenmeye başlayacak gibi duruyor.

Artık neler yaşanacağını Camdaki Kız 21.Bölüm ile göreceğiz. Belki de Cana, Sedat’a zarar verebilmek için yeni yollar deneyecek.

Sedat’ın ise başka bir sorunu var gibi gözüküyor. Muzo’nun yeni sevgilisi ile Sedat’ın bir geçmişi olduğunu görmüştük. Yeni bölümde bu konuda detaylanacak gibi duruyor.

Sedat ile Cana arasında yaşananlar bir yana artık Sedat’ın yeni bir sorunu olacak. Muzo olanları öğrenecek mi ya da tam olarak Sedat ile Muzo’nun sevgilisi arasında nasıl bir geçmiş var bunu bilemiyoruz.

Camdaki Kız 21.Bölüm 2.Fragmanı ile gördüklerimiz bunlar. Yeni bölümde dikkat edeceğimiz çok fazla şey var onu da anlamış olduk. Artık yeni bölümü bekleyeceğiz. Neler olacağı konusunda detayları da sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin