Yalancı Finalinde Ne Oldu? Neden Final Yaptı?

Yalancı finalinde ne oldu? Dizi nasıl bitti? Deniz hoca sonunda gerçekleri ortaya çıkarabildi mi? İşte yeni bölümde olanlar ve dizinin finalinde yaşananlar.

Show TV’nin büyük umutlar beslenerek yayın hayatına başlayan bir dizisi daha final yaptı. Dizinin ömrü oldukça kısa sürdü. Aslında oyunculuklar ve hikaye başarılı bulundu ama dizi reytinglere yenik düşerek final yapmış oldu. En son yapılan gün değişikliği de soruna çözüm olamadı diyebiliriz. Şimdi kaçıranlar ve merak edenler için Yalancı finalinde ne oldu buna bakacağız.

Sonuç olarak dizinin reytingleri istenen seviyeye ulaşmamış olsa da belli bir izleyici kitlesi de var ve mutlaka izlemeyenler ama finalin nasıl olduğunu merak edenler olacaktır. Peki, finalde ne oldu?

Yalancı Finalinde Olanlar? Dizi Nasıl Bitti?

Geçen bölümde Canan’ın eşi her şeyi öğrenmişti. Yeni bölüm de buradan devam etti. Bir kere artık Mehmet Emir’in oyunu ortaya çıktı. Görkem’in de şikayeti sonrasında Mehmet Emir’in suçu net olarak ortaya çıktı.

Zaten Mehmet Emir’in annesinin de hastalığını atlatması ve konuşması, Deniz’in delilleri de bulmasını sağladı.

Deniz görüntüleri bularak polise verdi ve sonucunda da Mehmet Emir’e yakalama emri çıktı. Bu sırada kaçan Mehmet Emir, kendi gibi kötü niyetli olan bir arkadaşından yardım aldı ve Deniz’e tuzak kurmaya çalıştı.

Sonuç olarak Deniz’i kendisini öldürmüş gibi gösterecek ve ortadan kaybolacaktı. Ama Deniz oyununu bozdu. Mehmet Emir ile karşı karşıya gelen Deniz, boğuşma sırasında Mehmet Emir’i öldürdü.

21-11/24/yalanci-finalinde-ne-oldu-2.jpg

Polis araştırmalarını yaptı suç acaba Deniz’e kalacak mı derken, Mehmet Emir’e yardım eden ve onun gibi aynı suçları işleyen Cem yakalandı. Cinayette onun üzerine kalmış oldu.

Yalancı bu şekilde bir final yaptı. Aslında senaryo daha uzardı diye düşünüyoruz ama dizinin reytinglerden dolayı final kararı aldığını da biliyoruz. Bakalım projede yer alan ünlü isimleri şimdi hangi yapımlarda göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin