Dünya Hali Final mi Yapıyor?

Dünya Hali final mi yapacak? Son iddialara göre dizinin ömrü pek uzun olmayacak. Peki dizinin ne zaman final yapması bekleniyor? Kaç bölüm kaldı?

Dizilerin final yapması sürpriz bir durum değil. Yıllardır çok ünlü yapımlar bile final yaptı yapmaya devam edecek. Ama bu sezon dizilerin çok kısa süre devam edip peşi sıra final yapması haberleri gündem oluyor. Yakın zamanda Yalancı dizisi final yaptı. Sadece 10 bölüm olmasına karşın dizi final yaptı. Yine Fox TV’nin de yeni sezonda başlayıp final yapan dizileri oldu. Şimdi ise Dünya Hali final mi yapacak soruları gündemde.

Hemen belirtelim ki gelen haberler pek iyi haberler değil. Dizinin final yapması konusunda dizinin hayranlarını üzecek gelişmeler var.

Dünya Hali Final Yapacak mı?

Tıpkı Yalancı dizisinde olduğu gibi yine son gelen bilgilere göre Dünya Hali dizisi final yapacak. Aslında dizinin birkaç kez gün değişikliğine gittiğini gördük. Gün değişikliği kararı, saat değişikliği kararı gibi kararlar alınması ve dizi dayanmasına rağmen, reytinglere yenik düştü deniyor.

Son gelen bilgilere göre dizinin final yapması için geri sayım başladı. Eğer bir değişiklik olmaz ve yapım farklı bir karar almazsa o zaman dizinin 20.bölüm itibariyle final yapması söz konusu olacak.

Neden final yaptığı konusunda ise zaten yukarıda söz ettiğimiz gibi reytingler gösteriliyor. Bu sezon reytinglere karşı dayanamayan çok fazla dizi oldu. Yeni sezon dizilerinin bile peşi sıra final haberlerinin geldiğini gördük.

21-11/24/dunya-hali.jpg

Dediğimiz gibi yakın zamanda sadece 10 bölümde final yapan Yalancı dizisinin finali gündeme geldi. Final haberleri gelmeye devam edecek mi ya da yeni sezonda başka sürprizler olacak mı göreceğiz.

Fakat şimdilik genel olarak söyleyebiliriz ki bu sezon finallerin sezonu olmaya aday gibi duruyor. Yine de yeni sezon biraz daha ilerlesin öyle görelim. Hangi dizinin ömrü uzun olacak bunu da merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin