Netflix'in suç-gerilim türündeki mini dizisi True Story başladı! Konusu, fragmanı

Kevin Hart ve Wesley Snipes'lı Netflix dizisi True Story 1. sezonuyla başladı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

"İnsan köşeye sıkışmışsa elindekini kaybetmemek için her şeyi yapmalıdır. O zaman o kişinin kim olduğu anlaşılır. Belki o zaman onu tanıyorum diyebilirsin ama sonra bunu bilmeyi belki de istemezsin..."

SUÇ-GERİLİM DİZİSİ TRUE STORY YAYINDA!

Narcos'un arkasındaki vizyonerden yeni bir dizi karşınızda! Eric Newman'ın (Narcos: Mexico) yaratıcılığını ve baş yapımcılığını üstlendiği Netflix'in suç-gerilim türündeki mini dizisi "True Story" başladı.

Kevin Hart ve Wesley Snipes'ın başrollerde olduğu, limitli dizi olarak lanse edilen yapım toplam 7 bölümden oluşuyor.

TRUE STORY NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Ünlüler, suçlar ve yalanlarla dolu bir dünyaya karışmış iki kardeşin sürükleyici yolculuğunu anlatan True Story "Kendini korumak için ne kadar ileri gideceksin?" sorusunun devabını arıyor.

Dizinin hikayesi; ağabeyiyle Philadelphia'da geçirdiği bir gecenin ardından başarılı kariyeri ve hayatı tehlikeye giren dünyaca ünlü komedyenin çaresizce bir çıkış yolu aramasına odaklanıyor.

Başarı sarhoşluğu içindeki dünyaca ünlü komedyen ve film yıldızı Kid (Hart), memleketinde turneye çıkar. Bir araya geldiği asi ağabeyi Carlton (Snipes) ile çıktığı gece eğlencesi sonrası sarsıcı bir gerçekle ayılması ise uzun sürmez.

Olaylı bir akşamın, Kid'in kariyerini ve yaşamını mahvetmekle tehdit eden bir ölüm kalım meselesine dönüşmesiyle birlikte, ikilinin ilişkileri de nihai teste tabi tutulacaktır.

21-11/25/true-story-netflix-dizisi-poster.png

True Story'nin oyuncu kadrosunda Kevin Hart ve Wesley Snipes ikilisine Tawny Newsome (Billie), Theo Rossi (Gene), William Catlett (Herschel), Paul Adelstein (Todd), Ash Santos (Daphne), John Ales (Nikos), Chris Diamantopoulos (Savvas), Lauren London (Monyca), Billy Zane (Ari), Michael James Bell (Ditmar) gibi isimler eşlik ediyor.

Dizinin 1. sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Kahkahalar Kralı" (59 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Yunan Paket Servisi" (33 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Zafer Turu" (34 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Biz de Birlikte Olmalıyız" (32 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Kırgınlıklar" (37 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Aile Her Şeyden Önce Gelir" (28 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Habil ve Kabil Gibi" (37 dk.)

21-11/25/true-story-netflix-afis.jpeg

Stephen Williams (Lost, The Walking Dead, Watchmen, Westworld) ve Hanelle M. Culpepper (Sleepy Hollow, NOS4A2) sezonun bölümlerini yöneten isimler.

"True Story" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin