Çukur Azer ölecek mi? Yeni bölümde neler olacak?

Çukur'un son zamanlarda sevilen karakteri Azer'in sonu ne olacak?

Merve Mutlu
22 Eylül 2020 - 11:49
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Çukur dizisi bomba etkisi yaratan yeni sezonuyla ekranlardaki yerine yeniden kavuştu. Pazartesi akşamlarının gözdelerinden olan dizinin merak uyandıran gelişmelerinden biri de Karaca ve Azer ikilisi oldu.

20-09/22/karaca.png

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren ve Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri de kadrosuna dahil ederek kadrosunu güçlendiren dizi, yeni sezonunda da heyecanı dorukta tutuyor. Ani evlilik kararı alan Azer ve Karaca ikilisini ise kötü bir son bekliyor...

Çukur Azer ölecek mi? Yeni bölümde neler olacak?

20-09/22/cihangir-ceyhan.png

İrem Sak, Mustafa Avkıran gibi isimlerin dahil olduğu yeni sezonu ile dikkat çeken dizinin son bölümünde Sultan anne Karaca'ya İdris Koçovalı'nın ölümünde Azer'in de parmağı olduğunu söyleyerek silah uzatmış adeta sessizce bir görev vermişti. Düğün gününde yaşanan bu gelişme ile birlikte yeni bölümde Karaca Azer'e bu olayda parmağı olup olmadığını soruyor ve Azer'in itirafı Azer'i ölüme götürüyor. Karaca sevdiği adamı öldürmek zorunda kalırken Azer karakteri de diziye veda edecek. Ay Yapım'ın yeni dizisi Alevlerin Ardından'da rol alacak olan Cihangir Ceyhan da bu gelişme ile Çukur dizisinden ayrılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin