Hayatını kanserden kaybeden Neslican Tay’ın hayatı film oluyor!

Simgeleşen isimlerden biri olan Neslican Tay'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor.

Merve Mutlu
22 Eylül 2020 - 10:22
Gündem

İki kez kanseri yenen ve bu mücadelesinde bacağını kaybeden Türkiye'nin simgeleşen isimlerinden Neslican Tay'ın hayatı beyaz perdeye aktarılmaya hazırlanıyor. Hayata sıkı sıkı tutunan ve mücadelesi ile örnek olan ismin adı hafızalara kazındı.

20-09/22/neslican-tay.png

Daha önce iki kez kanseri yenen ve mücadelesi sırasında sol bacağını kaybeden Neslican Tay, üçüncü kez kanser olduğunu öğrenmiş; hem sağ ve sol akciğeri hem de sağ akciğerin zarında tümör olduğunu öğrenen Tay kemoterapi tedavisine başlamış ve yılmayacağını belirtmişti. Son kanser haberini hiç beklemediğini söyleyen Tay; "Belki kaybedeceğim ama savaşırken kaybetmek istiyorum. Mücadeleyi bırakmak istemiyorum çünkü bana da bu yakışır. Umarım ben kazanırım." demişti.

Hayatını kanserden kaybeden Neslican Tay’ın hayatı film oluyor!

20-09/22/neslican.jpg

20 yaşındaki genç kadın tedavisi süresince azmi ve direnişi ile dikkatleri üzerine çekmiş ve herkesin sevgisini kazanmıştı. Maalesef kansere yenik düşen Tay'ın hayatı şimdi beyaz perdeye taşınıyor. Tay'ı canlandırmak üzere Neslihan Atagül'e teklif götürülen proje Ceylan Yapım, K.A Yapım, Cns Production’in yapımcılığında hazırlanıyor.Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş’ın yaptığı ‘Demir Kadın Neslican’ filminin hazırlıkları resmen başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin