Zeynep Kızıltan Yeni Hayat dizisine dahil oldu!

Yeni dizinin kadrosuna yeni bir isim girdi.

Merve Mutlu
22 Eylül 2020 - 14:44
Gündem

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yeni Hayat, ekran macerasına başarıyla devam ediyor. Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nu başrolde bir araya getiren dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.

20-09/22/yeni-hayat.png

Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alan proje koronavirüs salgını nedeniyle planlanandan çok daha geç başladığı yayın hayatında emin adımlarla ilerliyor.

Zeynep Kızıltan Yeni Hayat dizisine dahil oldu!

20-09/22/zeynep-kizilta.png

Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Ferda karakterini canlandırmak için kadroya giren yeni isim Zeynep Kızıltan oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin