Sen Çal Kapımı'nın Fifi'si Sitare Akbaş ödül aldı!

Sevilen oyuncu başarısı nedeniyle ödüle layık görüldü.

Merve Mutlu
22 Eylül 2020 - 14:53
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yer aldığı romantik komedi türündeki sevilen dizi Sen Çal Kapımı, büyük bir başarı ile yayın hayatına devam ediyor. Büyük beğeni toplayan dizinin oyuncularından biri de başarısını kanıtlayarak ödüle layık görüldü. 

20-09/22/sen-cas.png

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı, MF Yapım tarafından hazırlanan ve halasının çiçekçi dükkanında çalışan ve hayali başarılı bir peyzaj mimarı olmak olan Eda'nın eğitim bursunu kesen Serkan Bolat'ın karşısına çıkarak hesap sormak isterken, bursunu geri alma karşılığında 2 ay boyunca nişanlı rolü yaparken birbirlerine farkında bile olmadan aşık olmalarını konu alan dizi büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor.

Sen Çal Kapımı'nın Fifi'si Sitare Akbaş ödül aldı!

20-09/22/sitare.png

Dizide baş karakter olan Eda'nın yakın arkadaşlarından biri olan ve hem marjinal görünümü hem de gamsız hali ile dikkat çeken Fifi'sini canlandıran Sitare Akbaş, 27.Adana Altın Koza Film Festivali’nde Umut Evirgen’in senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı “Ben Bir Denizim” filmindeki oyunculuğu ile “Türkan Şoray Umut Vadeden Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin