İlker Kaleli ve Biran Damla Yılmaz ayrıldı!

2 ay önce ilişkiye başlayan ikili yollarını ayırdı.

Merve Mutlu
22 Eylül 2020 - 17:14
Gündem

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu İlker Kaleli, en son Burçin Terzioğlu ile yaşadığı ilişkide magazin dünyasına konu olmuş ardından da aşk hayatı hakkında konuşulmaz olmuştu. Yaklaşık 2 ay önce yeniden bir aşk iddiası ile gündeme gelen oyuncunun ilişkisi kısa sürdü.

20-09/22/kaleli.jpg

Özellikle Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı deli dolu kabına sığmaz Poyraz karakteri ile büyük bir çıkış yapan ve şimdilerde Öğretmen dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ile şimdilerde Baraj dizisinde kamera karşısına çıkan güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, 2 ay önce ilişki yaşamaya başlamıştı. Biran Damla Yılmaz ayrılık açıklamasını ilk kez tv100 Magazin Hattı kamerasına yaptı. Güzel oyuncu:,"Aynı yerden bakmadık. Olmadı sağlık olsun" diyerek beraberliklerini ortak karar ile ilişkilerini noktaladıklarını açıkladı. Kaleli ise konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin