Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kiminle aşk yaşıyor?

Dilan Çiçek Deniz'in sevgilisinin kim olduğu belli oldu.

Merve Mutlu
22 Eylül 2020 - 17:20
Gündem

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da canlandırdığı Sena Koçovalı karakteri ile hafızalarda yer eden ve şimdilerde de Yarım Kalan Aşklar adlı blutv yapımında başrolde olan başarılı ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in aşk hayatı uzun süredir merak uyandırıyordu.

20-09/22/dilan-cicek.jpg

Yakın zamanda ekranlarda yerini alacak olan Alevlerin Ardından adlı dizide için de kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncunun, cemiyet hayatının ünlü çifti Sedat – Yasemin Aloğlu’nun oğlu Alihan Aloğlu ile aşk yaşadığı öğrenildi. Yaz ortasında sevgili olan ikili, arkadaş grubuyla çıktıkları çeşme tatilinde beraber görüntü vermemeye özen göstermişti ancak cuma akşamı Alihan Aloğlu'nun İstinye'deki evine girerken Magazin Hattı kamerasına yakalanan ikilinin ilişkisi netleşti. Dilan Çiçek Deniz kameramızı görünce gülmeye başladı, panikle camı kapatan Alihan Aloğlu’nun ise yüzünü gizlemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin