Supergirl 6. sezonuyla sona eriyor! Final sezonu detayları!

Süper kahraman dizisi Supergirl'de sona doğru! Dizinin 6. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak! Final sezonu ne zaman? Detaylar...

Supergirl son uçuşuna hazır!

SUPERGIRL SONA ERİYOR!

Yayıncı kanal The CW ile yapımcı şirketler Warner Bros TV ve Berlanti Productions'ın ortak duyurusuna göre "Supergirl" için yolun sonu göründü! Melissa Benoist'in başrolünde yer aldığı dizinin 6. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak.

SUPERGIRL FİNAL SEZONU DETAYLARI

Supergirl'ün 20 bölümden oluşacak final sezonu 2021 yılı içinde sezon ortası dönemde ekranlara gelmeye başlayacak.

Sezonun çekimlerine gelecek hafta içinde Vancouver'da başlanacak.

20-09/23/supergirl-final.jpg

Kulislerden alınan bilgilere göre bu kararın alınmasında çekimlerdeki gecikmelerin yanı sıra dizinin reyting oranlarının düşüş gösterme eğiliminde olması etkili oldu. Bu doğrultuda yapımcılar, kanal ve Benoist diziyi uzun bir final sezonu ile bitirmenin en iyisi olduğuna karar verdiler.

Dizi böylelikle geçtiğimiz sezon sekiz yıllık serüvenini tamamlayan Arrow'un ardından The CW'nun DC Arrowverse dizilerinin sona eren ikincisi olacak.

CBS kanalında ekran macerasına başlamasının ardından Ekim 2016'da ikinci sezonuyla birlikte The CW kanalına transfer olan; Krypton gezegeninden sağ kurtulan son kişilerden biri olan Kara Zor-El'in National City'de geçen maceralarını izlediğimiz Supergirl'ün oyuncu kadrosunda ayrıca Chyler Leigh, Katie McGrath, Jesse Rath, Nicole Maines, Azie Tesfai, Andrea Brooks, Julie Gonzalo, Staz Nair ve David Harewood gibi isimler rol alıyor.

20-09/23/supergirl-izle.jpg

Jerry Siegel ve Joe Shuster tarafından yaratılan DC karakterlerine dayanan Supergirl'ün yürütücü yapımcı kadrosu ise Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robert Rovner, Jessica Queller ve Rob Wright'tan oluşuyor.

İzleyiciler, bir önceki sezonda hem yeni hem eski tehditlerle karşı karşıya kalan Supergirl'ün final sezonu maceraları için biraz daha beklemek zorunda...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin