Çukur Seren (İrem Sak) kimdir? Yaşı, dizileri..

Ekranların fenomen dizisi Çukur'un yeni oyuncuları büyük merak uyandırıyor. Çukur Seren kimdir?

Merve Mutlu
07 Eylül 2020 - 17:25
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezonu bu akşam başlıyor. Genişleyen hikayesi ve yeni oyuncuları ile merak yaratan dizide Çukur Seren kimdir? sorusu izleyicilerin kafasını karıştırıyor.

Çukur Seren kimdir?

20-09/07/irem-sk.jpg

Seren Erdenet, kötü bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Arık Böke Erdenet'in kuzeni Seren, Erdenet ailesine uygun olacak güçte bir kadındır. 

Çukur dizisinde Seren Erdenet karakterini İrem Sak canlandırmaktadır.

İrem Sak kimdir?

20-09/07/irem-sak.jpg

9 Şubat 1986 doğumlu İrem Sak an itibarıyla 33 yaşındadır. İlköğretim, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlamıştır. Tiyatro ile lise döneminde tanışan İrem Sak 2008 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi’nde Sizinkiler isimli oyunda sahne almıştır. Aynı sene Domino’s Pizza, Coffee Mate, Money Club, Teknosa, Allianz ve Garanti Bankası gibi kurum ve firmaların reklam yüzü olmuştur.

İlk dizi deneyimini ise Şen Yuva isimli dizi ile gerçekleştiren İrem Sak, Gülse Birsel'in sevilen televizyon dizisi Yalan Dünya'da canlandırdığı Tülay karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Başarılı oyuncu uzun süre BKM yapımı olan Güldür Güldür programında Sinem’i canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin